Eminevim fuzulev araba almak ve planlar?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
900000
Selam herkese

Bu aralar herkesin dilinde olan bi konu Eminevim, Fuzulev, Katılımevim gibi yerlerden peşinat vererek 5 ay sonunda araba için finansmanı teslim edebiliyolar. Ancak söyle bi sorun var aynı zamanda araba piyasası yükselmeye devam ediyor. Kredi çekmeyi düşünecek olursakta geri ödeme nerdeyse 2 katına ulaşıyor. Bu konu hakında daha önce yazılan arkadaşlar varsa bunların ödeme planları nasıl oluyor, devlet destekli olarakta duymaya başladık sıkıntı olurmu olmazmı bunları belirtirseniz mutlu olurum. Örnek ödeme planı var ise 800.000 veya 1.000.000 bunları paylaşabilirler mi internette de pek bulamadım çünkü.

Teşekkürler.

Youtubeda bunu inceleyen bi video vardı direkt aratınca çıkıyor mantıklı değil diyorlardı.

Selam herkese

Bu aralar herkesin dilinde olan bi konu Eminevim, Fuzulev, Katılımevim gibi yerlerden peşinat vererek 5 ay sonunda araba için finansmanı teslim edebiliyolar. Ancak söyle bi sorun var aynı zamanda araba piyasası yükselmeye devam ediyor. Kredi çekmeyi düşünecek olursakta geri ödeme nerdeyse 2 katına ulaşıyor. Bu konu hakında daha önce yazılan arkadaşlar varsa bunların ödeme planları nasıl oluyor, devlet destekli olarakta duymaya başladık sıkıntı olurmu olmazmı bunları belirtirseniz mutlu olurum. Örnek ödeme planı var ise 800.000 veya 1.000.000 bunları paylaşabilirler mi internette de pek bulamadım çünkü.

Teşekkürler.

Al hesapla burdan.
1m için 100 k giriş parası istiyor onuda sana 3 taksit yapiyor senin Alicagin 1m. K da okdeyebilecegin kadar taksiyleret bölüyor. Alacağın tutar 1 M diyelim 400k yı tamamlayınca arabanı alıyorsun
%40 tamamlanan lazım

Ödeme planını gittiğiniz yer çıkarır. 5 ay sonunda teslim olması için bir miktar toplu para yatırmanız lazım ve ödemenizin de yüksek olması lazım.
Ben geçen sene görüşmeye gittiğimde ortaya şöyle bir tablo çıkmıştı;

Total 2.5 milyonluk ev için;
1 milyon peşin ödeme + her ay 43.000TL ödeme. 8 ayın sonunda garanti teslim.

Bunu yapabilecek adam zaten bu tarz yerlere bulaşmayıp direkt ufak bir kredi çekip evini çeker altına. Ki ben öyle yaptım.

Teşekkürler dostlar, anladığım kadarıyla parayı kenara atabilecek insanlar için bu sistem çok da mantıklı değilmiş seni her ay borçlandırıyor sadece, Uzun vadede mantıklı ama ben araba düşünüyorum ve bu parayı oraya vermek yerine 2 ay geç alıp hem hava parası vermemiş olmak var hem de paramdan kuşkulanmadan geri alabilecek miyim diye düşünmeden bende kalabilecek malum siyasi şartlarda pek sisteme de güvenim yok açıkçası

Geri