Neler Yeni

Emniyet hangi numaradan arar yada arar mı?

kesut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yiğit Temel
Bugün beni öncelikle 05li bir numara aradı ve Emniyetten arıyoruz şu şu Emniyet müdürlüğüne gel dedi. Ben de reşit olmadığım için ailemi arayın dedim ve kapattım. Daha sonra mevzum olan çocuk yanıma gelip(ben haklıyım) yarın mesai saatleri içinde emniyete git dedi. Çok takmadım güldüm ama içimde bir şüphe oluştu. Daha sonra 0286lı bür numara arayıp yarın gel ifadeni alıcam dedi. Bana bu şekilde konuşunca lütfen benimle terbiyeli bir şekilde konuşun dedim ayrıca reşit değilim ailemi arayın dedim. Daha sonra benden ailemin numarası istedi vermedim zaten sizde vardır dedim ve kapattım. Bilgisi olan yazarsa çok minnettar olurum sizce bu gerçek olabilir mi?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Bugün beni öncelikle 05li bir numara aradı ve Emniyetten arıyoruz şu şu Emniyet müdürlüğüne gel dedi. Ben de reşit olmadığım için ailemi arayın dedim ve kapattım. Daha sonra mevzum olan çocuk yanıma gelip(ben haklıyım) yarın mesai saatleri içinde emniyete git dedi. Çok takmadım güldüm ama içimde bir şüphe oluştu. Daha sonra 0286lı bür numara arayıp yarın gel ifadeni alıcam dedi. Bana bu şekilde konuşunca lütfen benimle terbiyeli bir şekilde konuşun dedim ayrıca reşit değilim ailemi arayın dedim. Daha sonra benden ailemin numarası istedi vermedim zaten sizde vardır dedim ve kapattım. Bilgisi olan yazarsa çok minnettar olurum sizce bu gerçek olabilir mi?
Eğer gerçek emniyetse Onlarda zaten çıkar tüm bilgilerin mernisten bakarlar yani , ailenin numarasını felan istemezler yani :D

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Eğer gerçek emniyetse Onlarda zaten çıkar tüm bilgilerin mernisten bakarlar yani , annenin numarasını felan istemezler yani :D
Hem gerçek egm ailenin numarasını niye istesin

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Bana da öyle geldi zaten merak ettim öyle. Okul müdürü bize bilgi gelirdi zaten dedi. Babam soracak karakola ama bilemedim
Sormasına gerek yok dostum arkadaşında yazdığı gibi reşit olmayan kişileri egm aramaz

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Kendini polis olarak tanıtmak dolandırıcılığa girer. Emniyete gidip derdinizi anlatın

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
emniyetten arandığında belli olur ve emir cümlesiyle konuşmaz resmi bir dille konuşur.
sizle konuşan başka biridir net.

Top Bottom