Çözüldü✓ Emojilerde Yaratılan Mutsuzluk

Foruma disslike ve kızma emojisi geldiğinden beri insanların morallerinin bozulduğunu düşünüyorum ve ayrıca forumda birbirini aşşağılıyan linçleyen kişilerin cezaları arttırılmalı ve kısacası şahsi düşüncem o 2 emojinin kaldırılması lütfen konuyu elden geçirelim

@Abdullah Hacıgül
@Mehmet Yılmaz
Bence kalkmamamlı, sonuçta biri yanlış yaptığında uyarmamalı mıyız?
Ayrıca beğenememe gibi emojileri kaldırmaktan ziyade spawnlayan kişilere ban atılmalı

Foruma disslike ve kızma emojisi geldiğinden beri insanların morallerinin bozulduğunu düşünüyorum ve ayrıca forumda birbirini aşşağılıyan linçleyen kişilerin cezaları arttırılmalı ve kısacası şahsi düşüncem o 2 emojinin kaldırılması lütfen konuyu elden geçirelim

@Abdullah Hacıgül
@Mehmet Yılmaz
Disslike zaten kaldırıldı. Bence kaldırılmasın kızgın emojisi benim için sıkıntı yok.

@Abdullah Hacıgül
@Mehmet Yılmaz
Dostum,emojilere reaksiyonlara bu kadar takılmayın.Kim ne atarsa atsın siz napcaksınız siz verdiğiniz ve ya aldığınız şeye bakın.

Foruma kızma emojisi geldiğinden beri insanların morallerinin bozulduğunu düşünüyorum ve ayrıca forumda birbirini aşşağılıyan linçleyen kişilerin cezaları arttırılmalı ve kısacası şahsi düşüncem o emojinin kaldırılması lütfen konuyu elden geçirelim

@Abdullah Hacıgül
@Mehmet Yılmaz
Bir şeyin hep iyi yanı yoktur bana göre boş bir fikir çok iyimsersiniz hep en kötüsünü düşünüp en iyisini aramalisiniz

Dostum,emojilere reaksiyonlara bu kadar takılmayın.Kim ne atarsa atsın siz napcaksınız siz verdiğiniz ve ya aldığınız şeye bakın.
Kanka bilmiyorum bazen durduk yere 5-10 kişi kızgın atıyor biraz moralim bozuluyor

Beğenmedim emojisi gitti zaten. Ayrıca kızgın atınca da ne oluyor ki? En kötü mesajınızda etiketleyip neden kızgın attığını sorabilirsiniz.

Geri