Neler Yeni

❌İndirim Bitti! EMSAN DÜDÜKLÜ TENCERE 4+6 LT 2399₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Hasan
bende var tam anlamıyla çöp 2 kere kullandık, 3. de kapak kilit mekanizması çalışmadı. şikayet var da tonla şikayet var emsan kapaklarıyla alakalı. düdüklü tencere şakaya gelmez, adam gibi bişi alın paranızı çöpe atmayın.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,095
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,542
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
evet yorumlar da da gördüm bende ne yaparsam yapayım leke geçmedi talimatlara da uymuştum demiş birisi sonra su kaçırıyor diyen var görselleri de var bilemedim alsam mı almasam mı annemde bakıyordu ne zamandır
10 yorumdan birinde dediğiniz gibi evet bende iptal edicem ama edemiyorum maalesef, geldikten sonra ediliyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi baktım kendi sitesinde de düşmüş ama kapakta plastik alaşım kullanılmış. Ama fiyat performans olarak alınır.

Kral kendi sitesinde paslanmaz çelik demiyor düz çelik kullanılmış. İleride ağır kararma yerim ben bundan ve kapağında ki plastik alaşım sürekli su atar. Ama f/p ürünü de bana gelmedi biraz daha verir karaca alırım.
Bende öyle yapacağım

bende var tam anlamıyla çöp 2 kere kullandık, 3. de kapak kilit mekanizması çalışmadı. şikayet var da tonla şikayet var emsan kapaklarıyla alakalı. düdüklü tencere şakaya gelmez, adam gibi bişi alın paranızı çöpe atmayın.
Haklısın reis

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
Volkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Yunus
yorumları rezil rüsva utanmadan atıyon birde :D emsan daha güvenilir

adamlar mercimek pişirmiş tencerede delik açılmış başak şey pişirsek ne olacaktı demişler.
Schafer alınmaz kardo emsana bu parayı verip alırım evime schafer sokmam daha iyi.

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Cihan Bozkır
Alıntıyı görüntüle

Vala hocam emsan karacanın alt markasıymış kalitelidir annem ve anneannem emsan kullanıyor yıllardır başka marka almıyorlar aldırmıyorlar emsan, karaca ve schafer
Anneannenizin ve annenizin kullandığı Emsan ile bugünkü Emsan aynı kalite değil. Yanlış bilmiyorsam markanın kurucusu bir gurbetçi ve yıllarca çok kar etmeden çok kaliteli malları üretip satıyor ve sonrasında Karaca satın alıyor. Karaca çok sayıda tedarikçisi olan, ama ana faaliyet alanı olmayan bir firma. Karaca 'dan kalite beklememek lazım. Kaliteli ürünleri de nadiren olabilir ancak marka sizde kalite algısı yaratmamalı.

Bizim evde de 40 senelik Emsan tencereler var, hala sorunsuz, dipleri kolay kolay çizilmez, yapışmaz. Yeni aldığım Korkmaz çelik tencerelerin dibi süt kaynatırken yapışır ama 43 senelik Emsan yapışmaz. O Emsan bugünkü Emsan değil ama.

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Annem 65 yaşında yıllardır klasik uzun kulplu düdüklüyü kullanırdı. Bi fasülye filan 2-3 saatte pişerdi sanırım. Bir de patlayacak diye çok korkardı. Çok övdüler ve patlamama garantisi var diye Fissler aldım 9000 liraya. Kıydık paraya. 3 saatlik fasülye nohut süresi 20dk'ya düştü. Biz aldığımız nohut fasülye kötü sanıyorduk düdüklü kötüymüş :D Yemeklere lezzet geldi. Paraya kıydığım ve parasını hakeden ürünlerin başında geliyor sanırım. Maddi durumu uygun olanlar için böyle riskli ürünlerde paraya kıymak gerekiyor sanırım.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,542
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Schafer alınmaz kardo emsana bu parayı verip alırım evime schafer sokmam daha iyi.
Katılıyorum en basidinden termıs aldık 12 saat sıcak tutuyor deniliyor ama 5-6 saat zar zor

Anneannenizin ve annenizin kullandığı Emsan ile bugünkü Emsan aynı kalite değil. Yanlış bilmiyorsam markanın kurucusu bir gurbetçi ve yıllarca çok kar etmeden çok kaliteli malları üretip satıyor ve sonrasında Karaca satın alıyor. Karaca çok sayıda tedarikçisi olan, ama ana faaliyet alanı olmayan bir firma. Karaca 'dan kalite beklememek lazım. Kaliteli ürünleri de nadiren olabilir ancak marka sizde kalite algısı yaratmamalı.

Bizim evde de 40 senelik Emsan tencereler var, hala sorunsuz, dipleri kolay kolay çizilmez, yapışmaz. Yeni aldığım Korkmaz çelik tencerelerin dibi süt kaynatırken yapışır ama 43 senelik Emsan yapışmaz. O Emsan bugünkü Emsan değil ama.
Haklısınız evet

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,542
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Annem 65 yaşında yıllardır klasik uzun kulplu düdüklüyü kullanırdı. Bi fasülye filan 2-3 saatte pişerdi sanırım. Bir de patlayacak diye çok korkardı. Çok övdüler ve patlamama garantisi var diye Fissler aldım 9000 liraya. Kıydık paraya. 3 saatlik fasülye nohut süresi 20dk'ya düştü. Biz aldığımız nohut fasülye kötü sanıyorduk düdüklü kötüymüş :D Yemeklere lezzet geldi. Paraya kıydığım ve parasını hakeden ürünlerin başında geliyor sanırım. Maddi durumu uygun olanlar için böyle riskli ürünlerde paraya kıymak gerekiyor sanırım.
O kadar çıkamıyoruz ki maalesef

Sizinki yine iyi tencere kırılmıştı kullanırken direkt tencereye değil yemeğe üzülmüştük. Almam da almak isteyene de tavsiye de etmem.
Geçmiş olsun

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom