hocam o hileden kaynaklı değil nedenini tam olarak bilmiyorum ama aynı problem bende de varemülator kullanıyorum oyunda farm yapıcam hileyle 2 fps alıyorum aynı hielyi arkdaşımda kullanıyor ve benden düşük işlemcisi var bendedn yüksek fps değerleri alıyo
sendemi farm yapıyosun işlemcin nehocam o hileden kaynaklı değil nedenini tam olarak bilmiyorum ama aynı problem bende de var
ben farm yapmıyorum sadece mobildeki bazı oyunları bilgisayarda da oynamak için kullanıyorum işlemci Intel i5 8250Usendemi farm yapıyosun işlemcin ne
emulator ayarlarindan fps limitini yukseltmeyi deneyinemülator kullanıyorum oyunda farm yapıcam hileyle 2 fps alıyorum aynı hielyi arkdaşımda kullanıyor ve benden düşük işlemcisi var bendedn yüksek fps değerleri alıyo
kanka benimki 7500f öyle düşünben farm yapmıyorum sadece mobildeki bazı oyunları bilgisayarda da oynamak için kullanıyorum işlemci Intel i5 8250U
tamam deniyim olmazsa size geri dönüş yaparımemulator ayarlarindan fps limitini yukseltmeyi deneyin
bende car parking multiplayerda nedense 20 fps alıyorum en düşük ayarda fps limiti falan her şey en yüksektekanka benimki 7500f öyle düşün
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam deniyim olmazsa size geri dönüş yaparım