bu bütçeye bu kaldı hocamBu bütçede bir şey kalmadı hocam.
Sanırım para biriktirmek daha mantıklı olacak bayramda babam bi 100 verirse 500 tl olacak diğer ayda 700 oluyor bir ihtimalle ailem yardım edip alabilirler lucitik iO bütçede Logitech Momo alinabilir. 270 derece ama Force Feed Back özelliği var, mesela Rampage V900-S (900 derece) modelinde bile bu özellik yok. ETS 2 ile tam uyumlu ancak FH 4'ün Steam sürümüyle uyumsuz. Oynamak istiyorsan Microsoft Store'daki versiyonunu indirmen gerekiyor. Şu anda kullanıyorum ve tavsiye edebilirim. Ekstra olarak Assetto Corsa, Dirt Rally de oynuyorum ve bir sıkıntı yaşamadım.
Sabredip para biriktirebilirsen 1200 TL civarına Logitech DFGT var, 900 derece olduğu için tavsiye edebilirim.
Hocam 2. el lucitik driving force buldum alinir miO bütçede Logitech Momo alinabilir. 270 derece ama Force Feed Back özelliği var, mesela Rampage V900-S (900 derece) modelinde bile bu özellik yok. ETS 2 ile tam uyumlu ancak FH 4'ün Steam sürümüyle uyumsuz. Oynamak istiyorsan Microsoft Store'daki versiyonunu indirmen gerekiyor. Şu anda kullanıyorum ve tavsiye edebilirim. Ekstra olarak Assetto Corsa, Dirt Rally de oynuyorum ve bir sıkıntı yaşamadım.
Sabredip para biriktirebilirsen 1200 TL civarına Logitech DFGT var, 900 derece olduğu için tavsiye edebilirim.
Bu modeli şu anda bir türlü bulamadım ama hatırladığım kadarıyla bu direksiyon 180 dereceydi. Dolayısıyla bunun yerine Logitech Momo (270 derece) daha mantıklı olur. Yine de satıcıya sor, onun da derecesi aynıysa alınabilir diye düşünüyorum. Ancak 1000 kişi görmüş ve 26 kişi favorilerine eklemiş, muhtemelen satılmıştır.Hocam 2. el lucitik driving force buldum alinir mi
Alıntıyı görüntüle
Yaklaşık bu kadar bütçem olacak belki artada bilir bilmiyorum o yüzden en az yazdım önerilerinizi bekliyorum ETS 2 ve Forza 4 oynamak için bakıyorum.