Neler Yeni

En az performans kaybı yaşatan ekran kaydı programı

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak

IceWizard

80+
Kullanmadığım program yoktur nerdeyse, kesinlikle en iyisi Action, hem en az fps düşüren, hem de 1080p kayıt aldırabiliyor, dediğim gibi, daha iyisini bulamazsın, hepsini denemişimdir, benim pc baya çöp çünkü

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanmadığım program yoktur nerdeyse, kesinlikle en iyisi Action, hem en az fps düşüren, hem de 1080p kayıt aldırabiliyor, dediğim gibi, daha iyisini bulamazsın, hepsini denemişimdir, benim PC baya çöp çünkü
hocam zaten 1024x768 oynuyorum sabit 60 fps almak için uygundur değil mi

IceWizard

80+
hocam zaten 1024x768 oynuyorum sabit 60 fps almak için uygundur değil mi
Ben de aynı şekil, low ayarlarda 1024x768 oynuyorum, video çekmiyoken bile 25fps, zaten valorant videosu çekmiyorum ben :D Eğer dediğiniz ayarlarda 70 fps fln alıyorsanız, 60fps kayıt rahatça yaparsınız (y)

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ben de aynı şekil, low ayarlarda 1024x768 oynuyorum, video çekmiyoken bile 25fps, zaten valorant videosu çekmiyorum ben :D Eğer dediğiniz ayarlarda 70 fps fln alıyorsanız, 60fps kayıt rahatça yaparsınız (y)
teşekkürler :) parayla fln özellik olayı var mı sadece adını duydum actionun veya en iyi sürümü nedir sadece sürümün ismini ve indirme yerinin ismini atar mısınız link sıkıntılı olabilir

IceWizard

80+
teşekkürler :) parayla fln özellik olayı var mı sadece adını duydum actionun veya en iyi sürümü nedir sadece sürümün ismini ve indirme yerinin ismini atar mısınız link sıkıntılı olabilir
Uygulama paralı steamden alınıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Loilo game recorder vardı bi bakın isterseniz
O da güzel ama actionda daha az fps düşüşü yaşadım ben, tabi pcden pcye değişir bu

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Uygulama paralı steamden alınıyor fakat ben crack bulmuştum, eğer benim gibi para verebilicek bi durumda değilseniz googleda bulabilirsiniz birçok crack :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

O da güzel ama actionda daha az fps düşüşü yaşadım ben, tabi pcden pcye değişir bu
hocam crack önermek yasak yazınızı düzeltin sadece steamden alınabiliyor herhalde :)

IceWizard

80+
hocam crack önermek yasak yazınızı düzeltin sadece steamden alınabiliyor herhalde :)
Tamamdır :D Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, etik olmadığının farkındayım fakat belki zor durumdasınızdır diye yazmıştım :)

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Tamamdır :D Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, etik olmadığının farkındayım fakat belki zor durumdasınızdır diye yazmıştım :)
bende farkındayım ama arada oluyor neyse önerdiğiniz bir sürümü var mı ? yoksa direk son sürümü mü iyi

IceWizard

80+
bende farkındayım ama arada oluyor neyse önerdiğiniz bir sürümü var mı ? yoksa direk son sürümü mü iyi
Bende ilk başta eski bir sürümü vardı, sonradan yeni sürüme geçtim, fps ve görüntü kalitesi olarak fark olmuyor fakat arayüz çok daha güzel ve bazı sorunları vardı onlar çözülmüş, crash fln yiyebiliyordu uygulama, yeni sürümden sonra hiç yemedim crash, o yüzden yenisini tavsiye ederim, güncel her zaman iyidir (y)

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Bende ilk başta eski bir sürümü vardı, sonradan yeni sürüme geçtim, fps ve görüntü kalitesi olarak fark olmuyor fakat arayüz çok daha güzel ve bazı sorunları vardı onlar çözülmüş, crash fln yiyebiliyordu uygulama, yeni sürümden sonra hiç yemedim crash, o yüzden yenisini tavsiye ederim, güncel her zaman iyidir (y)
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,547
Üyeler
166,561
Son üye
LpTF
Top Bottom