KaptanMC 80+ Bronze Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 1,830 Dahası Reaksiyon skoru 742 İsim Mehmetcan İvrendi Bugün, 16:46 #1 Başlıkta'da yazdıgı gibi En son güldüğünüz Güncel Postlar/Yazışmalar/Yorumlar Vs. Patlaşırmısınız. Neyse ben başlıyayım
Başlıkta'da yazdıgı gibi En son güldüğünüz Güncel Postlar/Yazışmalar/Yorumlar Vs. Patlaşırmısınız. Neyse ben başlıyayım
samaras00 80+ Silver Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 3,942 Dahası Reaksiyon skoru 1,625 Konum KAHRAMANMARAŞ İsim veli gok İlgilendiği Kategoriler TEKNOLOJİ Bugün, 17:00 #2 Shorts oluyor mu ?
KaptanMC 80+ Bronze Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 1,830 Dahası Reaksiyon skoru 742 İsim Mehmetcan İvrendi Bugün, 17:03 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 samaras00 yazmış: Shorts oluyor mu ? Devamı için tıklayın... Bunu Okulda akıllı tahta'da izlediğim günler geldi aklıma Patlamıstım obkadar yol gecri yine patladım Hocam Short olmaması en iyisi Yoksa hayrettin shortlarıyla dolar
samaras00 yazmış: Shorts oluyor mu ? Devamı için tıklayın... Bunu Okulda akıllı tahta'da izlediğim günler geldi aklıma Patlamıstım obkadar yol gecri yine patladım Hocam Short olmaması en iyisi Yoksa hayrettin shortlarıyla dolar