KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,401
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Hayatim'da Ilk kez duyuyorum bunumax butce 600 yapabilirsen powerline satıyorlardı 2. el aşınan eskiyen ürünler değil zaten powerline al int koptu şu oldu bu oldu dertleri çekme
yani elektirik uzerinde nasil interntet aktariryor yani hiz dususu vs. olmuyor mu ?
ayrica pek salikli gelmedi bana yani diger beyaz esyalardan dolayi parazitlenme vs. yapabiliyormus yani nerden baksan evde (Tv, Camasir, Bulasik ,Buzdolabi , Ocak, davlumbaz,Kombi,firin,Aritma makinasi, modem, PC + sarja takilirsa hepsi 4 telefon var) Yani bu kadar Cihaz parazit yapmaz mi XD
ayrica yani ne hic kullanani nede onereni nede ismini duydum yani pekte populer bir urun degil gibi ? (belki populerdir sansa bi sekilde ben bilmiyorumdur)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya Hocam Ben sana Bir sey demiyorum zaten diger arkadas Kafasina gore bir seyler soyluyor ona cevap veriyorumHocam Senin Anlamadığın Şey Ürünü Wİ-Fİ 6 Destekli Alırsan İlla Wİ-Fİ 6 İle Kullanacağın Anlamına Gelmiyor .
Wİ-Fİ 4 / 5 Bantlarıda Sorunsuz Bir Şekilde Çalışıyor , Çevrende Wİ-Fİ 6 Varsa Bu Senin İçin Avantaj Oluşturur İlerde Söylemek İstenen Bu Hocam .
Konu urunun wifi 6 ile olup olmamasi degil arkadasin kafasina koydugu konu Turkiyede Wifi 6'nin Ulkenin Altyapisi Ile bir alakasi yokmus apayri bir seymis vs. nerteye baglamak istrediginide cok analamadim arkadasin ama neyse