Usda Gel 20 milyar dolar çalalım 128 i çaldılar kimse uyanmadı (!)Ailevi durumumuzun olmadığını düşündüğüm her an diyebilirim.
Model neydi?Ekran Kartımı yaktığım an
dandik bir şeydi aga hatırlamıyorum modelini ETS 2'yi low'da oynatıyordu fan'ı yoktu 10 yaşımda falandımUsda Gel 20 milyar dolar çalalım 128 i çaldılar kimse uyanmadı (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Model neydi?
Geçmiş olsun, yanlış anlama ama komik geldiBir kaç sene önce salıncaktan havalı bir şekilde atlamaya çalışırken arkadaşımın burnuna uçan tekme atmıştım.
Doktora gitmesine rağmen Burnunda hala ufak bir yamukluk var her gördüğümde üzülürüm.
Allah rahmet eylesinDişa çok yansıtmasamda ailemden biri öldüğünde babannem ve dedem öldüğünde çok üzülmüştüm
Gece uyuyamicam niye anlattın ki şimdi bunu6. sınıfta deneme sınavı olmuştuk, deneme kitapçığına göre ben 1. oluyordum, sonra neyse sonuçlar geldi benim sonucum ortada yok! Ne sınıfta ne de okulda sıralamam yok. Akın Taşkan diye birinin sınav sonucu gelmemiş.
Bildiğin optiğimi kaybetmişler
O gün çok üzülmüştüm, yarıştığımız veletin biri bu sayede 1. olup hava atmıştı
Cidden en çok üzüldüğün şey bu mu?arkadaşlar benim en üzüldüğüm anım en sevdiğim cipsimin engüzel yerinin yere düşmesi