en çok üzüldüğünüz anınızı yazarmısınız

6. sınıfta deneme sınavı olmuştuk, deneme kitapçığına göre ben 1. oluyordum, sonra neyse sonuçlar geldi benim sonucum ortada yok! Ne sınıfta ne de okulda sıralamam yok. Akın Taşkan diye birinin sınav sonucu gelmemiş.
Bildiğin optiğimi kaybetmişler :)

O gün çok üzülmüştüm, yarıştığımız veletin biri bu sayede 1. olup hava atmıştı :(

Usda Gel 20 milyar dolar çalalım 128 i çaldılar kimse uyanmadı (!)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Model neydi?
dandik bir şeydi aga hatırlamıyorum modelini ETS 2'yi low'da oynatıyordu fan'ı yoktu 10 yaşımda falandım

Dışarıda ölü kedi görünce :c

Bir kaç sene önce salıncaktan havalı bir şekilde atlamaya çalışırken arkadaşımın burnuna uçan tekme atmıştım.
Doktora gitmesine rağmen Burnunda hala ufak bir yamukluk var her gördüğümde üzülürüm.

Bir kaç sene önce salıncaktan havalı bir şekilde atlamaya çalışırken arkadaşımın burnuna uçan tekme atmıştım.
Doktora gitmesine rağmen Burnunda hala ufak bir yamukluk var her gördüğümde üzülürüm.
Geçmiş olsun, yanlış anlama ama komik geldi :kekw:

yks sınavında barajı geçemedıgımde ve unıversıte okuyamadıgımda cok uzulmuştum

Anlık olarak Ağustos ayında açtığım instagram hesabı kapandı bana en çok koyan şey bu oldu :(
Dişa çok yansıtmasamda ailemden biri öldüğünde babannem ve dedem öldüğünde çok üzülmüştüm
Allah rahmet eylesin

6. sınıfta deneme sınavı olmuştuk, deneme kitapçığına göre ben 1. oluyordum, sonra neyse sonuçlar geldi benim sonucum ortada yok! Ne sınıfta ne de okulda sıralamam yok. Akın Taşkan diye birinin sınav sonucu gelmemiş.
Bildiğin optiğimi kaybetmişler :)

O gün çok üzülmüştüm, yarıştığımız veletin biri bu sayede 1. olup hava atmıştı :(
Gece uyuyamicam niye anlattın ki şimdi bunu

Geri