En Düşük PİNG'i nasıl alabilirim?

isso35

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar millet euwestte 45 50 pingle oyun oynuyor bense 70 65 pingle çok bi fark değil zaten ama nasıl 45 50 ping alıyolar cat 6 kablo vs muhabbeti duydum bundan mı upload downloadla alakalı olmadığını biliyom pingin bu durumdan anlayan biri nasıl en düşük ping alabilirim söyleyebilir mi internet sağlayıcım Superonline

Merhaba arkadaşlar millet euwestte 45 50 pingle oyun oynuyor bense 70 65 pingle çok bi fark değil zaten ama nasıl 45 50 ping alıyolar cat 6 kablo vs muhabbeti duydum bundan mı upload downloadla alakalı olmadığını biliyom pingin bu durumdan anlayan biri nasıl en düşük ping alabilirim söyleyebilir mi internet sağlayıcım Superonline
şöyle söyliyim cat 3 tü galiba bizdeki kablo incecik hiçbirşeye yaramaz bir kabloydu cat 6 ya geçtim down upload hepsi son seviyeye geldi o yüzden pingimde düzgün oldu yani cat 6 kabloya geçiş yap

Pingin düşük olması için sunucuya mümkün olduğunca daha yakın olman lazım ama bu pek fazla bizim elimizde olan bir şey değil ancak internet kablolarını cat6 ya geçirip modemi upgrade edip veya güncelleyip birde en yüksek hızı alabileceğin türknet gibi operatörlere geçiş yaparsan pingin düşebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,796
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri