Neler Yeni

En Etkili Şekilde Nasıl Almanca Öğrenilir?

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
çok geç artık . ingilizceyi öğrendinmi artık iş zor demektir hem napıcaksınız almancayı , hem ingilizce hemde almanca olurmu çok saçmalık
Sen bu yaşa gelip Türkçe bile öğrenemediğin için böyle tepki vermen normal ama üniversiteden sonra Almanya'da 6 ayda dil öğrenenler bile var. Bir lisan bir insan diye bir söz var da onu da duymamışsındır sen.

louis bloom

80+ Silver

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Sen bu yaşa gelip Türkçe bile öğrenemediğin için böyle tepki vermen normal ama üniversiteden sonra Almanya'da 6 ayda dil öğrenenler bile var. Bir lisan bir insan diye bir söz var da onu da duymamışsındır sen.
Aynen kanka hani şu lisede insanları sıkan ders olan Almancamı ? İngilizce varken almanca yanında hiçbirşeydir.

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Canım benim İngilizceyi Almancaya savunacağına önce kendi dilini mi öğrensen? Kusmak üzereyim yazdıklarını gördükçe.
Sen dalgamı geçiyon kanka. Şuanda konuştugum dil türkçe forumu kirletmekten başka bir şey yapmıyorsun

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Aynen kanka hani şu lisede insanları sıkan ders olan Almancamı ? İngilizce varken almanca yanında hiçbirşeydir.
Aynen kanka o yüzden süper İngilizce bilen doktorlar, mühendisler ve nicesi paralarını Almanca kurslarına dökerek harcıyorlar.

Nasıl İngilizce bilen kişi 1-0 önde ise, hem İngilizce hem de Almanca bilen biri gibi birden çok dil bilen insanlar 3-0 veya 5-0 daha önce oluyor diğer insanlara göre.

Lisede sıkan ders mi? Vallaha gayet eğlenceli geçiyor. Sen hiçbir şey anlamamak istersen, dil öğrenmenin işkence olduğunu düşünürsen tabii ki sıkıcı olacak.

Dil öğrenmek kişide kişiye değişir eğer sende İngilizceden başka yabancı dil kaldıramayacak kadar kapasite varsa bir başka dili öğrenmeye gereksiz diyemezsin.

Nedir bu sadece İngilizce sevdası arkadaş. Ben Çince dilini seviyorum Çince öğrenmek istiyorum ama şimdi bu gereksizdir kesinlikle İngilizce öğrenmem gerek başka dil gereksiz.

Asıl soruya gelecek olursak eğer ben bir kursa ücret vererek öğrenim görebilirim dersen DAS Akademie isimli bir Almanca kursu var. Online derslerine kayıt yaptırabilirsiniz. Eğer İzmir'de oturuyorsanız da direkt orada bulunan eğitim kurumuna gidebilirsiniz.

Hey Allahım ya insanların fazlasıyla öğrendiği ve öğrenmek istediği bir dile de gereksiz dendi ya bir şey diyemiyorum.

Bu konu neden hortladı anlayamadım gerçi.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Sen dalgamı geçiyon kanka. Şuanda konuştugum dil türkçe forumu kirletmekten başka bir şey yapmıyorsun
Ben senin kankan değilim hatta muhattabım olacak seviyede de değilsin maalesef.

Top Bottom