reckless86
80+
Almanya'ya giderek. 3 ay kal A1 Almancanı B2 yaparsın.Merhaba arkadaşlar nasıl güzel bir şekilde almanca öğrenebilirim?
Almanya'ya giderek. 3 ay kal A1 Almancanı B2 yaparsın.Merhaba arkadaşlar nasıl güzel bir şekilde almanca öğrenebilirim?
Kanka o çok zor ya ama gitmek çok isterdimAlmanya'ya giderek. 3 ay kal A1 Almancanı B2 yaparsın.
Akrabamiz falan olsa kalırdım amaAlmanya'ya giderek. 3 ay kal A1 Almancanı B2 yaparsın.
Sen bu yaşa gelip Türkçe bile öğrenemediğin için böyle tepki vermen normal ama üniversiteden sonra Almanya'da 6 ayda dil öğrenenler bile var. Bir lisan bir insan diye bir söz var da onu da duymamışsındır sen.çok geç artık . ingilizceyi öğrendinmi artık iş zor demektir hem napıcaksınız almancayı , hem ingilizce hemde almanca olurmu çok saçmalık
almanya ya giderek bi de bu konu nasil hortladiMerhaba arkadaşlar nasıl güzel bir şekilde almanca öğrenebilirim?
Aynen kanka hani şu lisede insanları sıkan ders olan Almancamı ? İngilizce varken almanca yanında hiçbirşeydir.Sen bu yaşa gelip Türkçe bile öğrenemediğin için böyle tepki vermen normal ama üniversiteden sonra Almanya'da 6 ayda dil öğrenenler bile var. Bir lisan bir insan diye bir söz var da onu da duymamışsındır sen.
Canım benim İngilizceyi Almancaya savunacağına önce kendi dilini mi öğrensen? Kusmak üzereyim yazdıklarını gördükçe.Aynen kanka hani şu lisede insanları sıkan ders olan Almancamı ? İngilizce varken almanca yanında hiçbirşeydir.
Sen dalgamı geçiyon kanka. Şuanda konuştugum dil türkçe forumu kirletmekten başka bir şey yapmıyorsunCanım benim İngilizceyi Almancaya savunacağına önce kendi dilini mi öğrensen? Kusmak üzereyim yazdıklarını gördükçe.
Aynen kanka o yüzden süper İngilizce bilen doktorlar, mühendisler ve nicesi paralarını Almanca kurslarına dökerek harcıyorlar.Aynen kanka hani şu lisede insanları sıkan ders olan Almancamı ? İngilizce varken almanca yanında hiçbirşeydir.
Ben senin kankan değilim hatta muhattabım olacak seviyede de değilsin maalesef.Sen dalgamı geçiyon kanka. Şuanda konuştugum dil türkçe forumu kirletmekten başka bir şey yapmıyorsun