Neler Yeni

EN F/P 4070Tİ S Sistem (Tabii yersen)

godlikes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
No Name

Arkadaşlar bu eleman iyice saçmalamaya başladı. 4070 Ti Super sistemi 70K'dan millete itelemeye çalışıyor. Bence kesinlikle bu konuda bir linç yemeyi hak ediyor. Yorumları vs. okuyun bana hak vereceksiniz. Kötü yorumları da siliyor.

Konuyu sıcak fırsatlara açma sebebim bunun güya bir indirim olması...

Bence kesinlikle boykot vakti geldi. Belirli firmalar kafasına göre fiyat şişiriyor. Kesinlikle bu konuda bir şeyler yapmamız gerek.

1743185912730.png

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Selami kaplan
İndirim değil mi ya şimdi bu? :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle katılıyorum. Alıştılar milleti dolandırmaya.

Bu adam 14600K bol bol övdüğü zaman, engeli yemişti benden.

YouTube aleminin 2. Mesut Çevik olur kendisi

mehmeths

80+

Arkadaşlar bu eleman iyice saçmalamaya başladı. 4070 Ti Super sistemi 70K'dan millete itelemeye çalışıyor. Bence kesinlikle bu konuda bir linç yemeyi hak ediyor. Yorumları vs. okuyun bana hak vereceksiniz. Kötü yorumları da siliyor.

Konuyu sıcak fırsatlara açma sebebim bunun güya bir indirim olması...

Bence kesinlikle boykot vakti geldi. Belirli firmalar kafasına göre fiyat şişiriyor. Kesinlikle bu konuda bir şeyler yapmamız gerek.
adam alın diye toplamıyor sadece öneri yapıyor sanırım, alan alır almayan almaz mantığı. Zaten bütçesi yeten varsa gider o fiyata farklı bileşenler alır ama 4070ti süper galax modeli baktım 37500TL iken son olaylardan sonra gündem malum, 47-48k bandına çıkmış içinden bir sövmedim değil açıkcası

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Bu sistemi satın alanlar fazlası parayı kendilerine geçiyorlar zaten bi nevi dolandırıcılık

mehmeths

80+
Hayır piyasada 9070xt modelide yok arkadaş anlamıyorum nerede bu kartlar

Top Bottom