EN F/P 4070Tİ S Sistem (Tabii yersen)

konudan bagimsiz 14600k kotu mu?

İlk çıktığı zamanlardan bahsediyorum. Sorunlu olduğu, cayır cayır yandığı zamanlar.

Sonra bios guncellemesi gelmişti, bu 65W limit koydu, bakın buz gibi oldu diye öve öve bitiremedi.

Onun yerine 13600K alırsın, bir de sıvı soğutma. Bana göre 3D işlemciler hariç, gelmiş geçmiş en güzel islemcidir kendisi. Fiyat performans her şeyi bir arada tutarsan.

PC işi 3 Harfli marketlere döndü danışıklı dövüş gibi. Büyük ihtimal eskisi gibi firmadan indirim talep etmiyorlardır. İtopya gelip şöyle bir sistem var tanıtırsan 50K senindir diyip geçiyordur herhalde. Eskiden Aylar önceden konuşup disbirütöre kadar ulaşıyorlardı. Şimdi pek çaba yok. Vatan PC uğraşırsa en ucuzu ondadır.

PC işi 3 Harfli marketlere döndü danışıklı dövüş gibi. Büyük ihtimal eskisi gibi firmadan indirim talep etmiyorlardır. İtopya gelip şöyle bir sistem var tanıtırsan 50K senindir diyip geçiyordur herhalde. Eskiden Aylar önceden konuşup disbirütöre kadar ulaşıyorlardı. Şimdi pek çaba yok. Vatan PC uğraşırsa en ucuzu ondadır.
Son kale D. arşiviydi o kalede yıkıldı sanırsam .

eskiden levon kullanıcının elinden tutardı şimdi arkasına geçmeye çalışıyor gibi :eek::kekw:

Screenshot_1.png

Windforce öven gördüm gözlerim yaşlı :kekw:

E ne bekliyordunuz az büyüyünce kanal daha çok kar koyup avantajı sıfır yapıyorlar bu eleman özelinde değil 1-2 isim hariç hepsi aynı onlar da ayda yılda bi sistem sunuyor avantajlı...

Son kale D. arşiviydi o kalede yıkıldı sanırsam .
Alınmasın ama onun ismi geçti mi daha ucuzu olmazdı son 2 senedir malesef onun sisteminden daha iyi sistemler çıktı. Yaşlı Kurt oldu biraz.

E ne bekliyordunuz az büyüyünce kanal daha çok kar koyup avantajı sıfır yapıyorlar bu eleman özelinde değil 1-2 isim hariç hepsi aynı onlar da ayda yılda bi sistem sunuyor avantajlı...
Buna biz izin vermezsek yapamazlar hocam. Hodri meydan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,092
Üyeler
184,887
Son üye
talha291
Geri