Neler Yeni

En f/p fiyatlı 240 hz monitör

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Rampage ürünlerini zamanında aktif olarak kullanmış biri olarak söylüyorum ki çok kalitesiz.
Hepsi aynı fabrikadan çıkmıyor anlatamadım hala. Titan mesela rampage'in üreticisi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Gamebooster monitör öneriyorlar çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamebooster ile Rampage ile hiçbir fark yok.
Tamam kanka sen biliyorsun sen almassın olur biter uzatmaya gerek yok arkadaş isterse internetten incelemesini araştırır alır almaz ona kalmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Onur Altunay
Gamebooster monitör öneriyorlar çünkü.

Gamebooster ile Rampage'in hiçbir fark yok.
allah allah ya o zaman çok pahalı markalar dışındakilerin hepsi aynıymış, özür dileriz cahilliğimizden ötürü

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
allah allah ya o zaman çok pahalı markalar dışındakilerin hepsi aynıymış, özür dileriz cahilliğimizden ötürü
Kanka kafayı mı yedin sen? Gamebooster, Gamepower, Rampage, Everest ve Izoly arasında bir fark yok. Bu saydığım markalar çindeki yan sanayi mallara marka basıp satıyorlar.

Tamam kanka sen biliyorsun sen almassın olur biter uzatmaya gerek yok arkadaş isterse internetten incelemesini araştırır alır almaz ona kalmış.
Arkadaş kötü bir ürün almasın diye öneri yapıyorum.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Kanka kafayı mı yedin sen? Gamebooster, Gamepower, Rampage, Everest ve Izoly arasında bir fark yok. Bu saydığım markalar çindeki yan sanayi mallara marka basıp satıyorlar.

Tamamdır.

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Onur Altunay

peki abi sen öyle san. Panel olarak asusla aynı paneli kullanıyorlar ama sen bilirsin tabii.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
Rampage ile Gamepower arasında bir fark yok. İkisi de Çin'den merdiven altı ürünlere marka basıyor. Her türlü elinde kalacak.

Gamebooster, Gamepower, Rampage, Everest, Izoly, Snopy gibi markalar asla alınmaz.
Ben denemek amaçlı aldım ve gayet iyi benq 2546k kullandım abartılacak farklı göremedim sen kullanmadın ve marka fanlığı yaparak burda boş yorum yapıyorsun zaten bütçeleri olsa a kalite ürünler alırlar çok iyi bir seçenek aldıktan sonra 4 arkadaşıma daha aldık hepsi sorunsuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Onur Altunay
Ben denemek amaçlı aldım ve gayet iyi benq 2546k kullandım abartılacak farklı göremedim sen kullanmadın ve marka fanlığı yaparak burda boş yorum yapıyorsun zaten bütçeleri olsa a kalite ürünler alırlar çok iyi bir seçenek aldıktan sonra 4 arkadaşıma daha aldık hepsi sorunsuz
Ah iç sesim... teşekkür ederim kanka ıovbneıovbnıosbnv

Top Bottom