MüslümGürses
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Max 170-180 lira büyük geniş ele tam oturan bir mouse arıyorum profesyonel valorant oynuyorum kodlama yapıyorum
Max 170-180 lira büyük geniş ele tam oturan bir mouse arıyorum profesyonel valorant oynuyorum kodlama yapıyorum
Hocam biraz küçük gibi geldi amaRazer Deathadder Essential RZ01-02540100-R3M1 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer Deathadder Essential RZ01-02540100-R3M1 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Beyazı da var
RAZER Deathadder Essentıal Gamıng Mouse 6400 Dpı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Deathadder Essentıal Gamıng Mouse 6400 Dpı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
6.5 yıldır a101 deki mouse kullanıyorum bir ara omen reactor söylemiştim elime çok güzel oturmuştu iki sipariş de de iade etmek zorunda kaldım şuan hem bütçe yok hem stok yokHocam biraz küçük gibi geldi ama
Küçük değil. 12.7 cmHocam biraz küçük gibi geldi ama
Elimi ölçmedim hocam ama bir sipariş edeyim deneyim en kötü iade ederim sensörü falan nasıl acabaKüçük değil. 12.7 cm
Yani eli 18 cm den büyükler için ideal. Eline cuk diye oturacaktır.
Elim çok büyük değil ama geniş sanırım hocam bilemedimElimi ölçmedim hocam ama bir sipariş edeyim deneyim en kötü iade ederim sensörü falan nasıl acaba
cetvelle ölçüver. Muhtemelen 18 cm den büyük çıkar. O da olur zaten.Elimi ölçmedim hocam ama bir sipariş edeyim deneyim en kötü iade ederim sensörü falan nasıl acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elim çok büyük değil ama geniş sanırım hocam bilemedim
Aynı şeyler için Max 200 lira klavye önerebilir misiniz hocamcetvelle ölçüver. Muhtemelen 18 cm den büyük çıkar. O da olur zaten.
Özellikleri gayet iyi. Yeter de artar bile, o konuda için rahat olsun.
Hocam klavye konusunda bir bilgim yok kusura bakmayın. Onun için ayrı konu açarsanız yardımcı olacaklardır.Aynı şeyler için Max 200 lira klavye önerebilir misiniz hocam
Mouse olarak başka önerebileceğiniz bir şey var mı hocamHocam klavye konusunda bir bilgim yok kusura bakmayın. Onun için ayrı konu açarsanız yardımcı olacaklardır.
Bir arkadaş kesinlikle memnun olmadığını o kadar da büyük olmadığını dile getirdiHocam klavye konusunda bir bilgim yok kusura bakmayın. Onun için ayrı konu açarsanız yardımcı olacaklardır.
12.7 cm den daha büyük bir fare bilmiyorum maalesef.Mouse olarak başka önerebileceğiniz bir şey var mı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir arkadaş kesinlikle memnun olmadığını o kadar da büyük olmadığını dile getirdi
Büyüklük olarak değil de genişlik ve ergonomi açısından hocam12.7 cm den daha büyük bir fare bilmiyorum maalesef.
Omen reactor bulabilir miyim acaba hocam Uygun fiyatlıBüyüklük olarak değil de genişlik ve ergonomi açısından hocam
Tamam işte ergonomi açısında da en iyisi önerdim sana. Bundan başka önerim yok. En iyisi sen bi teknoloji mağazasına git ve kendin gör.Büyüklük olarak değil de genişlik ve ergonomi açısından hocam
Zor hocam ya uğramamTamam işte ergonomi açısında da en iyisi önerdim sana. Bundan başka önerim yok. En iyisi sen bi teknoloji mağazasına git ve kendin gör.