Neler Yeni

Öneri En Fazla 5000₺ Olacak Şekilde Telefon Önerisinde Bulunabilir Misiniz?

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Çoğunlukla ekran sorunu var.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Etiketleyen herkese teşekkür ederim.

Arayüz beğenilmediği için mi? Eski bir Xiaomi cihaz kullanıp bunları söylemeniz çok normal. Rezalet bir stock kamera yazılımı, yazılımdan kaynaklı hatalar (en basitinden Xiaomi Poco X3'de bulunan sarı ekran sorunu) yüksek Ram kullanımı (diğer markalara göre çok daha yüksek) performans konusu vs. kısacası bu nedenlerden dolayı Xiaomi cihaz tercih etmeyin.

Şu video çok güzel bir örnek bence, her şey donanımdan ibaret değildir.

Tavsiyem Samsung Galaxy S10 Plus ve Samsung Galaxy S10 Lite'dır.
Çok teşekkür ederim. 🤩

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
ANDROID olursa daha iyi olur. Kamera vb. özellikler pek önemli değil. Batarya kapasitesi yüksek olursa ve uzun süre gideceğini düşündüğünüz bir öneride bulunursanız sevinirim.

Birincil olarak batarya kapasitesi-ömrü, hafıza boyutu, ikinci olarak da kameraya ve işlemci gücüne öncelik verilebilir kısaca. @Assistive
Xioami mi 10t

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bunlar iyi bence
P20 Pro'da Google yoktu sanırım ve bütçe varken alınması doğru olmaz.

Avolay

80+ Gold
Mi 10T

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
.
ANDROID olursa daha iyi olur. Kamera vb. özellikler pek önemli değil. Batarya kapasitesi yüksek olursa ve uzun süre gideceğini düşündüğünüz bir öneride bulunursanız sevinirim.

Birincil olarak batarya kapasitesi-ömrü, hafıza boyutu, ikinci olarak da kameraya ve işlemci gücüne öncelik verilebilir kısaca. @Assistive
a71

Arayüz beğenilmediği için mi? Eski bir Xiaomi cihaz kullanıp bunları söylemeniz çok normal. Rezalet bir stock kamera yazılımı, yazılımdan kaynaklı hatalar (en basitinden Xiaomi Poco X3'de bulunan sarı ekran sorunu) yüksek Ram kullanımı (diğer markalara göre çok daha yüksek) performans konusu vs. kısacası bu nedenlerden dolayı Xiaomi cihaz tercih etmeyin.

Ben poco alıcağım için gelen değişiklikleri sorunları takip ediyorum. Bence yazılım konusunda xiaomi farkında ve güncellemelerle düzeltmeye çalışıyor

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

x3ün sorunu alt marka olmasından kaynaklı olabilir. sonuçta poco markasıyla satılıyor. demek ki bir şeylerden kısılmış. ben yıllardır kullanıp sorun yaşamadığım bir marka olduğunu belirttim. ram kullanımı da arayüzle ilgili zaten. gereksiz çok fazla uygulama var. gerekli uygulamalar da hem kendi uygulamaları hem de google uygulamaları olmak üzere 2şer tane. bunlara diyeceğim bir şey yok. ancak ben ciddi anlamda memnunum telefonumdan.

rezalet stock kamera yazılımından kastınız nedir? neyi eksik? ben yazılımda eksik bir şey çok görmedim de. hatta pixel experience ile google kamera geliyor, ondan daha güzel fotoğraflar çıkardığını söyleyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,951
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom