BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Neresi ?Kronik sorunlu bir cihaz.
Neresi ?Kronik sorunlu bir cihaz.
Neresi ?
Bunlar iyi benceKronik sorunlu bir cihaz.
Çok teşekkür ederim.Etiketleyen herkese teşekkür ederim.
Arayüz beğenilmediği için mi? Eski bir Xiaomi cihaz kullanıp bunları söylemeniz çok normal. Rezalet bir stock kamera yazılımı, yazılımdan kaynaklı hatalar (en basitinden Xiaomi Poco X3'de bulunan sarı ekran sorunu) yüksek Ram kullanımı (diğer markalara göre çok daha yüksek) performans konusu vs. kısacası bu nedenlerden dolayı Xiaomi cihaz tercih etmeyin.
Şu video çok güzel bir örnek bence, her şey donanımdan ibaret değildir.
Tavsiyem Samsung Galaxy S10 Plus ve Samsung Galaxy S10 Lite'dır.
Xioami mi 10tANDROID olursa daha iyi olur. Kamera vb. özellikler pek önemli değil. Batarya kapasitesi yüksek olursa ve uzun süre gideceğini düşündüğünüz bir öneride bulunursanız sevinirim.
Birincil olarak batarya kapasitesi-ömrü, hafıza boyutu, ikinci olarak da kameraya ve işlemci gücüne öncelik verilebilir kısaca. @Assistive
P20 Pro'da Google yoktu sanırım ve bütçe varken alınması doğru olmaz.Bunlar iyi bence
Samsung Galaxy Note 10 Lite (SM-N770F/DS) Cep Telefonu
Samsung Galaxy Note 10 Lite SM-N770F/DS detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
a71ANDROID olursa daha iyi olur. Kamera vb. özellikler pek önemli değil. Batarya kapasitesi yüksek olursa ve uzun süre gideceğini düşündüğünüz bir öneride bulunursanız sevinirim.
Birincil olarak batarya kapasitesi-ömrü, hafıza boyutu, ikinci olarak da kameraya ve işlemci gücüne öncelik verilebilir kısaca. @Assistive
Ben poco alıcağım için gelen değişiklikleri sorunları takip ediyorum. Bence yazılım konusunda xiaomi farkında ve güncellemelerle düzeltmeye çalışıyorEtiketleyen herkese teşekkür ederim.
Arayüz beğenilmediği için mi? Eski bir Xiaomi cihaz kullanıp bunları söylemeniz çok normal. Rezalet bir stock kamera yazılımı, yazılımdan kaynaklı hatalar (en basitinden Xiaomi Poco X3'de bulunan sarı ekran sorunu) yüksek Ram kullanımı (diğer markalara göre çok daha yüksek) performans konusu vs. kısacası bu nedenlerden dolayı Xiaomi cihaz tercih etmeyin.
Her güncelleme ile kötüleşiyor...Ben poco alıcağım için gelen değişiklikleri sorunları takip ediyorum. Bence yazılım konusunda xiaomi farkında ve güncellemelerle düzeltmeye çalışıyor
x3ün sorunu alt marka olmasından kaynaklı olabilir. sonuçta poco markasıyla satılıyor. demek ki bir şeylerden kısılmış. ben yıllardır kullanıp sorun yaşamadığım bir marka olduğunu belirttim. ram kullanımı da arayüzle ilgili zaten. gereksiz çok fazla uygulama var. gerekli uygulamalar da hem kendi uygulamaları hem de google uygulamaları olmak üzere 2şer tane. bunlara diyeceğim bir şey yok. ancak ben ciddi anlamda memnunum telefonumdan.Etiketleyen herkese teşekkür ederim.
Usta A71 çok iyi telefon amcamda var tek kelimeyle MÜKEMMEL !Konuştukça batan Şayomi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir yandan da çok bütçe ayırmayıp A71'e yönelme ihtimali var