Neler Yeni

Öneri En Fazla 5000₺ Olacak Şekilde Telefon Önerisinde Bulunabilir Misiniz?

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
x3ün sorunu alt marka olmasından kaynaklı olabilir. sonuçta poco markasıyla satılıyor. demek ki bir şeylerden kısılmış. ben yıllardır kullanıp sorun yaşamadığım bir marka olduğunu belirttim. ram kullanımı da arayüzle ilgili zaten. gereksiz çok fazla uygulama var. gerekli uygulamalar da hem kendi uygulamaları hem de google uygulamaları olmak üzere 2şer tane. bunlara diyeceğim bir şey yok. ancak ben ciddi anlamda memnunum telefonumdan.

rezalet stock kamera yazılımından kastınız nedir? neyi eksik? ben yazılımda eksik bir şey çok görmedim de. hatta pixel experience ile google kamera geliyor, ondan daha güzel fotoğraflar çıkardığını söyleyebilirim.
Eski bir Xiaomi cihaz kullandığınızdan dolayı böyle düşünmeniz çok normal.

Bence şu video bile yeterince açıklayıcı olacaktır. Xiaomi'nin alt markasıda olsa üst markasıda olsa MIUI yazılımını kullanıyor. 🙃
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta A71 çok iyi telefon amcamda var tek kelimeyle MÜKEMMEL !
Samsung Galaxy M51 varken alınması doğru olmaz.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.

Bence şu iki video bile yeterince açıklayıcı olacaktır. Xiaomi'nin alt markasıda olsa üst markasıda olsa MIUI yazılımını kullanıyor. 🙃

Samsung Galaxy M51 varken alınması doğru olmaz.
Usta doğruyu yanlışı bilmem ben
Bildiğim A71 efsane telefon

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Bence şu video bile yeterince açıklayıcı olacaktır. Xiaomi'nin alt markasıda olsa üst markasıda olsa MIUI yazılımını kullanıyor. 🙃
xiaomi kendini çok bozmuş desene. fiyat olarak s20 fe çok iyi duruyor ama sorunlu olması beni çok üzdü. bu telefondan sonra sorunlu olmasa kesin onu düşünürdüm.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Usta A71 çok iyi telefon amcamda var tek kelimeyle MÜKEMMEL !
Ben de babam için bakıyorum, ve internetten almak istemiyor. Mağazadan da M51 bulamamış, A71 alsam nasıl olur diye sordu, baktım gerçekten de M51 ile arasında aman aman fark yokmuş. Hem de sanırım M51'den daha uzun süre güncelleme alacakmış.

Yani babamın kullanımını günlük kullanım gibi düşünebiliriz. Uzun süre götürsün yeter.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Ben de babam için bakıyorum, ve internetten almak istemiyor. Mağazadan da M51 bulamamış, A71 alsam nasıl olur diye sordu, baktım gerçekten de M51 ile arasında aman aman fark yokmuş. Hem de sanırım M51'den daha uzun süre güncelleme alacakmış.

Yani babamın kullanımını günlük kullanım gibi düşünebiliriz. Uzun süre götürsün yeter.
İstediğin kriterler A71 de fazlasıyla var

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Ben bir konuda açıklamasını yapmıştım, bence Samsung Galaxy M51 daha mantıklı.

@Erik Maverick etiketlediğin için teşekkür ederim.

Oppo Reno 4 Lite almayın derim, fiyatını haketmeyen bir cihaz. Samsung Galaxy A71'de almayın derim, Samsung Galaxy M51 almanız batarya ve IMX682 kamera sensöründen dolayı daha iyi olacaktır. Samsung Galaxy A71'in tek artısı güncelleme ve görünüm, ağırlık olacaktır. Android cihazlarda güncelleme olayına çok fazla takılmayın, iOS gibi güncelleme şart değil. Bu yüzden uzun süre güncellemeye ihtiyaçları yok. Kamera sorun değilse hızlı şarj, stereo hoparlör bulunan Realme 7 Pro'ya bakabilirsiniz, sizin için kamera önemliyse Oppo Reno 4 tavsiye ederim, Samsung Galaxy M51'de kamera konusunda başarılı bir cihaz ama kaba, taşıması zor.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Ben bir konuda açıklamasını yapmıştım, bence Samsung Galaxy M51 daha mantıklı.
Hocam şimdi okudum fakat dediğim gibi internetten alınmayacak. Mağazalarda da M51 yok :/
Zaten kamera da çok fazla kullanılacağını sanmam. Yani güncelleme ağırlık falan sana mantıksız gelebilir ama, M51 mağazada olsa bile kameradan daha öncelikli.

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam şimdi okudum fakat dediğim gibi internetten alınmayacak. Mağazalarda da M51 yok :/
Zaten kamera da çok fazla kullanılacağını sanmam. Yani güncelleme ağırlık falan sana mantıksız gelebilir ama, M51 mağazada olsa bile kameradan daha öncelikli.
Mağazalarda bulunup bulunmadığı aklımda fikrim yok ama Samsung Galaxy A52 bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
donanım
M51 alırken cebinde taş gibi ağır odun gibi kalın bir telefon taşıyacağını unutma a71 daha iyi bir seçenek bence

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç