- Bütçe
- 900
- Arkadaşlar hepinize merhaba ben klasik bir türk genciyim ve yeni bir kulaklık almaya karar verdim bunun için en fiyat performans olan ürünü istiyorum
#・yardım kanalına mesaj gönder
- Arkadaşlar hepinize merhaba ben klasik bir türk genciyim ve yeni bir kulaklık almaya karar verdim bunun için en fiyat performans olan ürünü istiyorum
bana en fazla 1 k olacak bi kulaklık önerir misiniz
#・yardım kanalına mesaj gönder
hocam gecikme vesaire olur muHyperX Cloud Core Wireless var şuan da amazon da 1049 TL amazon mobil ile girip amazon50 kodunu kullanırsan 999tl ye düşüyor
reis ben aldım çoğu siteye de baktım gecikme olmaz diyorlar gecikme var diyen birilerini görmedim o yüzden çektim bakalım hayırlısı 6 nisan da gelicekhocam gecikme vesaire olur mu
amazon 50 kodu bende çalışmadı bu aradareis ben aldım çoğu siteye de baktım gecikme olmaz diyorlar gecikme var diyen birilerini görmedim o yüzden çektim bakalım hayırlısı 6 nisan da gelicek
ilk sipariş olabilir kanka mobil denamazon 50 kodu bende çalışmadı bu arada
satın aldım bugün elime ulaştı driveri var mıdır acaba1050TL ye bu kablosuz kulaklığı alabilirsin.HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Ya da kablolu tercih edersen tam f/p canavarı Razer Blackshark V2 X öneririm.
Hangisini aldın hocam hayırlı olsunsatın aldım bugün elime ulaştı driveri var mıdır acaba
6 nisan :dreis ben aldım çoğu siteye de baktım gecikme olmaz diyorlar gecikme var diyen birilerini görmedim o yüzden çektim bakalım hayırlısı 6 nisan da gelicek
Cloud Core Wireless aldım da mikrofonu da taktım şu an mikrofon gözüküyor fakat çalışmıyor sebebi ne olabilirHangisini aldın hocam hayırlı olsun