Neler Yeni

En güvenilir PC toplama sitesi

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Arkadaşlar İtopyadan alacaktım vazgeçtim, istediğim ürünlerin stoğu kalmamış. En iyi site hangisidir sizce? (Montaj dahil.)

GameloG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Halil İbrahim Akyol
Ben teknobiyotik tercih ettim hem hızlılar hemde hiçbir problem yaşamadım

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Arkadaşlar İtopyadan alacaktım vazgeçtim, istediğim ürünlerin stoğu kalmamış. En iyi site hangisidir sizce? (Montaj dahil.)
Bütçen varsa ve o kadar para verebilirim diyorsan VATAN. Değilse Sinerji veya Teknobiyotik öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Merhabalar öncelikle alacağınız sistem hayırlı olsun güle güle kullanırsınız. Bir sorum olacaktı İt*topyadan almama sebebiniz sadece stok durumundan ötürü mü yoksa başka durumlar mı var acaba?

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
Game garaj en iyisi ve en hızlısı sipariş etmiştim 2gunde geldi müşteri hizmetleri de direk açıp ilgileniyorlar itopyadan alma kesinlikle güvenilir degil su pandemi döneminde ama bu site dişinda sinerji ve teknobiyotik güvenilirdir

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar öncelikle alacağınız sistem hayırlı olsun güle güle kullanırsınız. Bir sorum olacaktı İt*topyadan almama sebebiniz sadece stok durumundan ötürü mü yoksa başka durumlar mı var acaba?
Hayır sadece stok. :D

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge
Sinerji tavsiye ederim, dün sistem aldım.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Asag

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge
Sorun çıktı mı? Kargoda ya da sistemde falan.
Dün siparişimi verdim, şuan toplama sürecinde. Aklıma bir soru takıldığında müşteri hizmetlerini arıyorum anında yardımcı oluyorlar.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Asag
Top Bottom