Bütçen varsa ve o kadar para verebilirim diyorsan VATAN. Değilse Sinerji veya Teknobiyotik öneririmArkadaşlar İtopyadan alacaktım vazgeçtim, istediğim ürünlerin stoğu kalmamış. En iyi site hangisidir sizce? (Montaj dahil.)
Merhabalar öncelikle alacağınız sistem hayırlı olsun güle güle kullanırsınız. Bir sorum olacaktı İt*topyadan almama sebebiniz sadece stok durumundan ötürü mü yoksa başka durumlar mı var acaba?Arkadaşlar İtopyadan alacaktım vazgeçtim, istediğim ürünlerin stoğu kalmamış. En iyi site hangisidir sizce? (Montaj dahil.)
Game garaj en iyisi ve en hızlısı sipariş etmiştim 2gunde geldi müşteri hizmetleri de direk açıp ilgileniyorlar itopyadan alma kesinlikle güvenilir degil su pandemi döneminde ama bu site dişinda sinerji ve teknobiyotik güvenilirdirArkadaşlar İtopyadan alacaktım vazgeçtim, istediğim ürünlerin stoğu kalmamış. En iyi site hangisidir sizce? (Montaj dahil.)
Hayır sadece stok.Merhabalar öncelikle alacağınız sistem hayırlı olsun güle güle kullanırsınız. Bir sorum olacaktı İt*topyadan almama sebebiniz sadece stok durumundan ötürü mü yoksa başka durumlar mı var acaba?
Dün siparişimi verdim, şuan toplama sürecinde. Aklıma bir soru takıldığında müşteri hizmetlerini arıyorum anında yardımcı oluyorlar.Sorun çıktı mı? Kargoda ya da sistemde falan.