Ah Alienware...Dell gerçekten çok F/P monitörler üretiyor. Maalesef LG ve Dell ülkemizde çok bilinmiyor, ama kalite bakımından gerçekten fiyatlarına göre çok iyi monitörlere sahipler.
Yani, panel, renk ve tepkime süresi seviyelerine baktığımız zaman ASUS çok iyi değil ama sizin seçiminiz tabii.Asus demeyen Asus kullanmamıştır. ( AOC Monitör kullanmama rağmen Asus daha iyi )
Alienware cidden aşırı iyiAh Alienware...
Eklemeyi unutmuşumAlienware cidden aşırı iyi
Kullandığınız modellere göre değişir. Bütün akraba ve arkadaş çevrem bu işlere meraklı olduğumuz için her türden monitör ekran kartı vb. parça görüp geçirdim. Asus gözüme hep daha net ve canlı geldi(1440p olanlar arasında). 1080p olarak 24G2U zirvedeydi o yüzden bunu tercih ettimYani, panel, renk ve tepkime süresi seviyelerine baktığımız zaman ASUS çok iyi değil ama sizin seçiminiz tabii.
1 ASUS, 2 MSI, 1 AOC ve 1LG kullanmış biri olarak söylüyorum. Genel olarak incelemelerde de belli oluyor zaten.
Renk paletine baktığımız zaman çoğu kişiye göre LG (1440p) daha iyi, ASUS'un Fast IPS olamayan modellerinde ghosting can sıkıcı.Kullandığınız modellere göre değişir. Bütün akraba ve arkadaş çevrem bu işlere meraklı olduğumuz için her türden monitör ekran kartı vb. parça görüp geçirdim. Asus gözüme hep daha net ve canlı geldi(1440p olanlar arasında). 1080p olarak 24G2U zirvedeydi o yüzden bunu tercih ettim
BenQ var zaten?benq da koysan çok iyi olur(tamam çok pahalı ama güzel gibi be)
Gigabyte'ın FI27Q gibi modelleri fiyatını kesinlikle hak etmiyor. 10 bit, tamam güzel de ghosting oranları cidden fazla. Gigabyte 1440p'de çok tercih edilesi bir marka değil, tek tük VA modeller dışında.Gigabyte premium ürün üretiyordu?
Raporladım, moderatörler eklerler herhalde.alienware ekle.
tamam Dell Company , lakin ekstra bulunsun ankete.
Mesaj otomatik birleştirildi:
LG nano IPS Panel favorim.
inch konusunda asus rog strix 43 inch derim veya tavsiye ederim.
Gigabyte aourus baya güzel.