Neler Yeni

En iyi 3060ti ekran kartı

Medine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Medine çelik
benim dediğim model içinmi dediniz
Evet 👍🏻
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben indirimde 1000 TL'ye aldım. Size bunu öneririm.
https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-zoomflow-360-xt-snow-4-pin-pwm-argb-islemci-sivi-sogutucu size bunu öneririm.
Aklımda bulunsun ihtiyaç olabilir fiyatı da düşerse güzel olur

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

Fiyata değil de F/P'ye bakmak mantıklı. Şahsen bu değerde olan tek marka Palit markasıdır.
bence fp olarak colorful igame geforce rtx 3060 ti vulcan en iyisi
bu video güzel hazırlanmış isterseniz bakabilirsiniz

Medine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Medine çelik
Benim kart rog strix OC versiyonu, eksi olarak saymıyorum şahsen ancak zorlama eksi denilecek olursa diğerlerinden yüksek elektrik tüketiyor başka da sayılabilecek eksisi yok. Kalite olarak da soğutma olarak da diğer tüm 3060ti modellerin üzerinde. Kart buz gibi, çoğu oyunda 55 56 derecelerde geziyor.
3060ti ile 5600X muhteşem ikili gibi (12400f ile kafa kafaya performansları ikisi de). Tabii intel kanadında anakart fiyatları uçuk ve performans için iyi anakart gerekliliği de var.
Performansı kaliteyi göz arda ettiğimiz zaman tüketimi fazla görmüyoruz her kartta olur illaki engel başarılı kart alınır işlemci olarak da ryzen bana göre daha iyi bence 5600xle de olduğu zaman güzel bir sistem kombinasyonu olur anakart da önceden aldığım için gigabyt b450m s2h var ondan emin değilim sıkıntı olabilir

Fiyata değil de F/P'ye bakmak mantıklı. Şahsen bu değerde olan tek marka Palit markasıdır.
Daha çok bilindik markalardan Asus Msi vs daha kaliteli ve performans kart olduğunu daha uzun kullanmak için de alınabilecek kartlardan olduğunu düşünüyorum

bence fp olarak colorful igame geforce rtx 3060 ti vulcan en iyisi
bu video güzel hazırlanmış isterseniz bakabilirsiniz
Tamamdır teşekürler :)) fiyat olarak baktığımız zaman palit uygun fiyatlı doğru ama düşük fiyata almaktansa daha fazla bilindik kaliteli bir marka almayı tercih ederim alacağım kart daha fazla uzun ömürlü olsun isterim

Son düzenleme:

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Performansı kaliteyi göz arda ettiğimiz zaman tüketimi fazla görmüyoruz her kartta olur illaki engel başarılı kart alınır işlemci olarak da ryzen bana göre daha iyi bence 5600xle de olduğu zaman güzel bir sistem kombinasyonu olur anakart da önceden aldığım için gigabyt b450m s2h var ondan emin değilim sıkıntı olabilir

Daha çok bilindik markalardan Asus Msi vs daha kaliteli ve performans kart olduğunu daha uzun kullanmak için de alınabilecek kartlardan olduğunu düşünüyorum

Tamamdır teşekürler :)) fiyat olarak baktığımız zaman palit uygun fiyatlı doğru ama düşük fiyata almaktansa daha fazla bilindik kaliteli bir marka almayı tercih ederim alacağım kart daha fazla uzun ömürlü olsun isterim
anladım , sizin tercihiniz umarım uzun ömürlü bir kartınız olur

Top Bottom