Neler Yeni

En iyi 3060ti ekran kartı

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Marka model en iyi 3060ti ekran kartı hangisi ?
En iyi 3060Ti fiyatına büyük ihtimalle alt model bir 3070Ti alınır yalnız onları da hesaba katmak gerek. Daha iyi model daha performanslı olmuyor sonuçta içindeki GPU da önemli. En iyisi yerine o GPU için yetecek soğutma ve donanıma sahip bir model bulunmalı. Fazlası boşa para israfı bence.

Medine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Medine çelik
Gaming x kullanıyorum. Tavsiye ederim Herhangi bir sorunu yok. Rog Strıxin ise 3 fanlı olması dışında artısı yok.
Hangi donanımlarla kullanıyorsun performans soğutma hızı oyunda verdiği fpsler nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet fazla bilinmiyor ülkemizde asus msi gibi reklami yapılmıyor sürekli, zaten 3060ti lerin hepsinin chip veya tam ne deniyor bilmiyorum Nvidia nin diğer kalanları marka yapıyor yoksa hepsi Nvidia
Rica ederim
evet çoğunlukla Nvidia'nın başarılı da oluyor ürettiği kartlar senin kullandığın bir marka mi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Hangi donanımlarla kullanıyorsun performans soğutma hızı oyunda verdiği fpsler nasıl

evet çoğunlukla Nvidia'nın başarılı da oluyor ürettiği kartlar senin kullandığın bir marka mi
Evet o yazdığım ekran kartını kullanıyorum, 2tane üretici var zaten hocam amd ve Nvidia başka yok

Medine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Medine çelik
En iyi 3060Ti fiyatına büyük ihtimalle alt model bir 3070Ti alınır yalnız onları da hesaba katmak gerek. Daha iyi model daha performanslı olmuyor sonuçta içindeki GPU da önemli. En iyisi yerine o GPU için yetecek soğutma ve donanıma sahip bir model bulunmalı. Fazlası boşa para israfı bence.
Modeli yükseltikçe diğer donanımlarıda yükseltmek gerekiyor o yüzden fiyat da artmış oluyor 3060ti verdiği performans da yeterli olacağını düşünüyorum ve diğer donanımların yetebilecegi bir sistem yapmayı umuyorum en azından verdiğini performansa göre bir fiyat olmuş oluyor

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

Ryzen 5600 3600mhz ram, 970 Evo plus. Anakartim x570 di sattım şuan B450 tomahavk max kullanıyorum. Sessiz soğutmada en başarılı kartlardan

Medine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Medine çelik
Evet o yazdığım ekran kartını kullanıyorum, 2tane üretici var zaten hocam amd ve Nvidia başka yok
Amd kartlardansa Nvidia daha çok hoşuma gidiyor kaliteli performans bir kart oluyor bu modele de beğenildigi gibi belli ettiğini düşünüyorum youtubedan araştırılıp bakılabilir 👍🏻🙂

Ryzen 5600 3600mhz ram, 970 Evo plus. Anakartim x570 di sattım şuan B450 tomahavk max kullanıyorum. Sessiz soğutmada en başarılı kartlardan
İşlemciyle herhangibi bir sıkıntı olmaması güzel yeni çıkan nesildi sanırım işlemci güle güle kullanın bende de milli anakart gigabyt b450m s2h var :) 5600x 3060ti bir PC ile bir sıkıntı olur mu donanım arşive vidioe olarak gelicek galiba değerleri görmus olucaz zaten :)

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Amd kartlardansa Nvidia daha çok hoşuma gidiyor kaliteli performans bir kart oluyor bu modele de beğenildigi gibi belli ettiğini düşünüyorum youtubedan araştırılıp bakılabilir 👍🏻🙂

İşlemciyle herhangibi bir sıkıntı olmaması güzel yeni çıkan nesildi sanırım işlemci güle güle kullanın bende de milli anakart gigabyt b450m s2h var :) 5600x 3060ti bir PC ile bir sıkıntı olur mu donanım arşive vidioe olarak gelicek galiba değerleri görmus olucaz zaten :)
tercih meselesi hocam genelde fıyat performans olarak amd daha iyidir 2. kısmı anlamadım

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler

Sıvı soğutma ile oc yapıp kullanıyorum.

Performans diyorsan AMD. 6600xt performansi ti ye yakın fiyatı nerdeyse 3k altında.

Medine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Medine çelik
tercih meselesi hocam genelde fıyat performans olarak amd daha iyidir 2. kısmı anlamadım
Aynen öyle hocam tercih meselesi ekran kartıyla ilgili daha detaylı bilgi öğrenmek için dedim

Sıvı soğutma ile oc yapıp kullanıyorum.

Performans diyorsan AMD. 6600xt performansi ti ye yakın fiyatı nerdeyse 3k altında.
Yinede alacağım 3060ti olur yüksek ihtimalle beğeniyorum ama sıvı soğutma da kullanılması gerekebilir senin sıvı soğutma hangisi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Aynen öyle hocam tercih meselesi ekran kartıyla ilgili daha detaylı bilgi öğrenmek için dedim

Yinede alacağım 3060ti olur yüksek ihtimalle beğeniyorum ama sıvı soğutma da kullanılması gerekebilir senin sıvı soğutma hangisi
benim dediğim model içinmi dediniz

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler

Ben indirimde 1000 TL'ye aldım. Size bunu öneririm.
https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-zoomflow-360-xt-snow-4-pin-pwm-argb-islemci-sivi-sogutucu size bunu öneririm.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Verdiği performans da olduğu gibi tüketmesi de göze alınacak bir şey gibi :) işlemci olarak 5600x nasıl olur peki ?
Benim kart rog strix OC versiyonu, eksi olarak saymıyorum şahsen ancak zorlama eksi denilecek olursa diğerlerinden yüksek elektrik tüketiyor başka da sayılabilecek eksisi yok. Kalite olarak da soğutma olarak da diğer tüm 3060ti modellerin üzerinde. Kart buz gibi, çoğu oyunda 55 56 derecelerde geziyor.
3060ti ile 5600X muhteşem ikili gibi (12400f ile kafa kafaya performansları ikisi de). Tabii intel kanadında anakart fiyatları uçuk ve performans için iyi anakart gerekliliği de var.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,065
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Fiyata değil de F/P'ye bakmak mantıklı. Şahsen bu değerde olan tek marka Palit markasıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,575
Üyeler
164,334
Son üye
Zipik
Top Bottom