- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam, teşekkür ederim.Altı ay var olarak gözüküyor. Farklı bir kart alacaksanız da Amazon'a da bakın. Akakçe vb. listelenmiyor çoğunlukla.
Anladım hocam, teşekkür ederim.Altı ay var olarak gözüküyor. Farklı bir kart alacaksanız da Amazon'a da bakın. Akakçe vb. listelenmiyor çoğunlukla.
Asus prime 17500 tl şuanda nesi pahalıAsus Dual mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus prime bütçemi aşıyor maalesef
Dual mı hocam
Onun da fiyatı yüksek hocam
Pure alsam daha iyi olmaz mı?Pulse alın hocam yıllardır AMD ye kart üretiyor Sapphire, AMD tarafında baz model Asus almayın neredeyse her kartta coil whine var az yada çok güç çekmesi farketmiyor.
Oda olur Pulse'un beyazı güzel karttırPure alsam daha iyi olmaz mı?
Nerede hocamAsus prime 17500 tl şuanda nesi pahalı
Pure biraz daha iyi değil mi hocam?Oda olur Pulse'un beyazı güzel karttır
Yanlış bakmışım 19 k ya asus dual var onu alınNerede hocam
Pure biraz daha iyi değil mi hocam?
3 fanlı gigabyte ve pure dan daha mı iyidir?Yanlış bakmışım 19 k ya asus dual var onu alın
Gıgabyte dan iydir pure den iyi değil ama püre beyaz asus dual siyah sisteme göre3 fanlı gigabyte ve pure dan daha mı iyidir?
Benim için görüntüsü önemli değil, iyi olsun yeter. Gigabyte neden daha kötüdürGıgabyte dan iydir pure den iyi değil ama püre beyaz asus dual siyah sisteme göre
Asus Dual mı?
Asus prime bütçemi aşıyor maalesef
Dual mı hocam
Onun da fiyatı yüksek hocam
Hocam o maalesef bütçemi aşıyor.
Asus dediğiniz hangi modeli ve HAGS nedir9060 XT zaten oldukça az güç tüketen bir kart. Hangi modeli alırsan al yeterli seviyede olacaktır. Model olarak en üst AMD Sapphire Nitro+. Sonrasında da "bence" ASUS geliyor. Ama Gigabyte'ın; Sapphire Pulse ve Pure modelinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Pure 7700 XT kullanıyorum; soğutması gayet iyi, görünüşü de keza öyle ama aşırı coilwhine sorunu var. Ve belki benim kartıma özeldir HAGS ile birlikte çalıştıramıyorum. Glitch'ler oluşuyor.
Hocam o maalesef bütçemi aşıyor.
Asus dediğiniz hangi modeli ve HAGS nedir