En iyi 9060XT 16GB modeli nedir?

Asus Dual mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus prime bütçemi aşıyor maalesef

Dual mı hocam

Onun da fiyatı yüksek hocam
Asus prime 17500 tl şuanda nesi pahalı

9060 XT zaten oldukça az güç tüketen bir kart. Hangi modeli alırsan al yeterli seviyede olacaktır. Model olarak en üst AMD Sapphire Nitro+. Sonrasında da "bence" ASUS geliyor. Ama Gigabyte'ın; Sapphire Pulse ve Pure modelinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Pure 7700 XT kullanıyorum; soğutması gayet iyi, görünüşü de keza öyle ama aşırı coilwhine sorunu var. Ve belki benim kartıma özeldir HAGS ile birlikte çalıştıramıyorum. Glitch'ler oluşuyor.

Hocam o maalesef bütçemi aşıyor.

9060 XT zaten oldukça az güç tüketen bir kart. Hangi modeli alırsan al yeterli seviyede olacaktır. Model olarak en üst AMD Sapphire Nitro+. Sonrasında da "bence" ASUS geliyor. Ama Gigabyte'ın; Sapphire Pulse ve Pure modelinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Pure 7700 XT kullanıyorum; soğutması gayet iyi, görünüşü de keza öyle ama aşırı coilwhine sorunu var. Ve belki benim kartıma özeldir HAGS ile birlikte çalıştıramıyorum. Glitch'ler oluşuyor.
Asus dediğiniz hangi modeli ve HAGS nedir

Hocam o maalesef bütçemi aşıyor.

Asus dediğiniz hangi modeli ve HAGS nedir

Ben Dual modelini kullanmıştım 6600 ile. Soğutması gayet iyiydi. Şu an Tuf modelleri 9060 XT üretti mi bilmiyorum ama muhtemelen o çok daha iyidir. Sıralama sanırım şöyle; ROG>TUF>Prime>Dual. Prime hiç kullanmadım ama Prime modelleri yeni bir model. Sadece tahminde bulundum.

İngilizce açılımını tam hatırlamıyorum ama Türkçesi donanım hızlandırma. 25.5.1 sürücüsü ile beraber geldi bu özellik AMD kartlarına. Oyunlarda vs. problem yaşatmadı ama tarayıcıda gezerken glitchler oluşturuyordu bende. Tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırmayı kapatarak çözdüm bu problemi. Bunu birçok yerde araştırdım. Çoğu AMD kartta böyle bir sorun olmadığını gördüm. Benim belki şansıma oldu ya da Sapphire ile alakalı bir durum. Ek olarak ekleyeyim dedim. Siz böyle bir problemle karşılaşmayabilirsiniz. Eğer olursa diye söyledim. Sapphire kullanıcısı olarak böyle kötü bir deneyim geçti benim başıma.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,459
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri