En iyi Android Emulatörü hangisi,neden?

En iyi Android Emulatörü hangisi,neden?

Bluestacks
MEmu
LDPlayer
NOX

Memu'da yaşadığım sıkıntıyı Bluestacks tarafında yaşamadım onda yaşadığımı onda yaşamadım. Ama Bluestacks ile daha çok vakit geçirdim hatta zamanında Arkadaşlarla paramanya oynayıp youtube için video çekiyordum ek olarak Mortal kombat oyununu çalıştıramadım ama şuan için yanlış bilgi vermek istemem.

Memu'da yaşadığım sıkıntıyı Bluestacks tarafında yaşamadım onda yaşadığımı onda yaşamadım. Ama Bluestacks ile daha çok vakit geçirdim hatta zamanında Arkadaşlarla paramanya oynayıp youtube için video çekiyordum ek olarak Mortal kombat oyununu çalıştıramadım ama şuan için yanlış bilgi vermek istemem.
bluestacks otomatik tuş atamaısı yapıyor mu? Amongus için misal

Marvel Şampiyonlar Turnuvası

İçin yapıyordu otomatik olarak. Bizzat oynadım hatta sende küçük değişiklik ve ayarlar yapabiliyorsun zaten. Hatta Supercell oyunlarını bile oynadım Brawl stars gibi bir oyunu. Başka oyunu denemek görmek lazım o konuda net bilgi veremem deneyip göremediğim için yanlış bilgi vermek istemem.
Post automatically merged:

ama şunu belirtiyim Arkadaş bizzat Call of duty oynuyordu hesabı yasaklanmıştı :D

Marvel Şampiyonlar Turnuvası

İçin yapıyordu otomatik olarak. Bizzat oynadım hatta sende küçük değişiklik ve ayarlar yapabiliyorsun zaten. Hatta Supercell oyunlarını bile oynadım Brawl stars gibi bir oyunu. Başka oyunu denemek görmek lazım o konuda net bilgi veremem deneyip göremediğim için yanlış bilgi vermek istemem.
Post automatically merged:

ama şunu belirtiyim Arkadaş bizzat Call of duty oynuyordu hesabı yasaklanmıştı :D
MEMU virüslü mü? İndirirken Windows güvenmedi ve açmadı ben de izin verdim ama kötü mü yaptım bilmiyorum.

Bluestacks kullanabilirsiniz. Hem Among Us güncellemesinde de sorun yok, güncelleme gözüküyor.

1607014641391.png

MEmu yüklediğinizi şuan gördüm, umarım sorununuz çözülür.

Bluestacks kullanabilirsiniz. Hem Among Us güncellemesinde de sorun yok, güncelleme gözüküyor.

Alıntıyı görüntüle

MEmu yüklediğinizi şuan gördüm, umarım sorununuz çözülür.
YouTube a yazdım baktım. Optimizasyonu ve işlemci kullanımı en iyi olan Memu imiş. Sentetik testler bunu gösterdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,955
Üyeler
191,009
Son üye
realpatrickbateman
Geri