Neler Yeni

En iyi Android Emulatörü hangisi,neden?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
En iyi Android Emulatörü hangisi,neden?

Bluestacks
MEmu
LDPlayer
NOX

Memu'da yaşadığım sıkıntıyı Bluestacks tarafında yaşamadım onda yaşadığımı onda yaşamadım. Ama Bluestacks ile daha çok vakit geçirdim hatta zamanında Arkadaşlarla paramanya oynayıp youtube için video çekiyordum ek olarak Mortal kombat oyununu çalıştıramadım ama şuan için yanlış bilgi vermek istemem.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Memu'da yaşadığım sıkıntıyı Bluestacks tarafında yaşamadım onda yaşadığımı onda yaşamadım. Ama Bluestacks ile daha çok vakit geçirdim hatta zamanında Arkadaşlarla paramanya oynayıp youtube için video çekiyordum ek olarak Mortal kombat oyununu çalıştıramadım ama şuan için yanlış bilgi vermek istemem.
bluestacks otomatik tuş atamaısı yapıyor mu? Amongus için misal

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

Marvel Şampiyonlar Turnuvası

İçin yapıyordu otomatik olarak. Bizzat oynadım hatta sende küçük değişiklik ve ayarlar yapabiliyorsun zaten. Hatta Supercell oyunlarını bile oynadım Brawl stars gibi bir oyunu. Başka oyunu denemek görmek lazım o konuda net bilgi veremem deneyip göremediğim için yanlış bilgi vermek istemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama şunu belirtiyim Arkadaş bizzat Call of duty oynuyordu hesabı yasaklanmıştı :D

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Marvel Şampiyonlar Turnuvası

İçin yapıyordu otomatik olarak. Bizzat oynadım hatta sende küçük değişiklik ve ayarlar yapabiliyorsun zaten. Hatta Supercell oyunlarını bile oynadım Brawl stars gibi bir oyunu. Başka oyunu denemek görmek lazım o konuda net bilgi veremem deneyip göremediğim için yanlış bilgi vermek istemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama şunu belirtiyim Arkadaş bizzat Call of duty oynuyordu hesabı yasaklanmıştı :D
MEMU virüslü mü? İndirirken Windows güvenmedi ve açmadı ben de izin verdim ama kötü mü yaptım bilmiyorum.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Bluestacks kullanabilirsiniz. Hem Among Us güncellemesinde de sorun yok, güncelleme gözüküyor.

1607014641391.png

MEmu yüklediğinizi şuan gördüm, umarım sorununuz çözülür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,779
Üyeler
167,193
Son üye
ooohulll
Top Bottom