Neler Yeni

En İyi Antivirüs Programı Hangisi?

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Merhabalar. Sizce en iyi antivirüs programı hangisi?
Nedenleriyle beraber açıklarsanız sevinirim.
Şu an kaspersky kullanıyorum. Deneme sürümü sona erince bir key alıp kaspersky kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emir Poyraz
Avast üzerine tanımam. Hem telefonumda hem bilgisayarımda kullanıyorum ve gerekli izinleri verdiğiniz takdirde bütün virüsleri kendisi siliyor yapmanız gereken tek şey taramayı onaylamak sadece bununlada kalmıyor reklam engelleme uygulama kullanma analızı bellek kullanma oranı gibi pek çok istatistik mevcut. Avasta geçmenizi öneririm zaten bu sene en çok kullanılan antivirus uygulaması olmuş.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Eset veya Kaspersky.

-Yec

80+ Bronze
Bullguard tavsiye ederim,eğer yüklediğin şeyin içinde bir virüs varsa sen tarama yapmadan anında buluyor ve hangi dosyalara zarar vermek istediğini söylüyor, ek olarak virüsün türünü de söylüyor (keylogger vb.) bullguardın da bir deneme sürümünü deneyip öyle karar vermeni tavsiye ederim (Bullguardda Türkçe dil desteği yok)

-Yec

80+ Bronze
Bullguard tavsiye ederim,eğer yüklediğin şeyin içinde bir virüs varsa sen tarama yapmadan anında buluyor ve hangi dosyalara zarar vermek istediğini söylüyor, ek olarak virüsün türünü de söylüyor (keylogger vb.) bullguardın da bir deneme sürümünü deneyip öyle karar vermeni tavsiye ederim (Bullguardda Türkçe dil desteği yok)
Ek olarak oyunlarda performans artırma seçeneği de var.

Efe_Tkn

80+ Bronze
Merhabalar. Sizce en iyi antivirüs programı hangisi?
Nedenleriyle beraber açıklarsanız sevinirim.
Şu an kaspersky kullanıyorum. Deneme sürümü sona erince bir key alıp kaspersky kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.

avast

Top Bottom