en iyi antivirüs programı nedir ?

Bak o tarz durumda şunları yapabilirsin, istersen deepfreeze gibi yazılımla misafir gelince aktive edersin ya da sistemin windows aracılığıyla veya 3. parti uygulamalarıyla imajını(disk görüntüsünü) alırsın. En ufak bir şüphede direk imajdan o anki duruma geçebilirsin(tabii donanımsal bir arıza yoksa)
Evet deepfreeze bu durumlarda çok kullanışlı.

Program için çok sağol Neshta virüs diye bişey var tüm PC ye yayılmış allahım
İllet bir virüstür o, bana çok eskiden olmuştu fakat bilgisayarı nasıl kurtardığımı hatırlamıyorum. Bilgisayarda .exe uzantılı dosyaları çalıştırmayın virüsü temizleyene kadar. Enfekte uygulamaları çalıştırdıkça daha da yayılıyor diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İllet bir virüstür o, bana çok eskiden olmuştu fakat bilgisayarı nasıl kurtardığımı hatırlamıyorum. Bilgisayarda .exe uzantılı dosyaları çalıştırmayın virüsü temizleyene kadar. Enfekte uygulamaları çalıştırdıkça daha da yayılıyor diye biliyorum.
Kayıt defterine girip şu ayarları yapmayı deneyin. Bulaşmasını engelleyecektir.

baya bi exe e bulaşmış sildi hepsini antivirüs bakıyorum şimdi çoğu çalışmayan şey defender falan açıldı bir daha taratacam

baya bi exe e bulaşmış sildi hepsini antivirüs bakıyorum şimdi çoğu çalışmayan şey defender falan açıldı bir daha taratacam
Tamamdır. Virüs exe dosyalarına zarar vermiş olabilir, kayıt defterinde de değiştirdiği birtakım ayarlar var. Onları değiştirmek gerekebilir. Bulmaya çalışıyorum.

2.ye tarattım temizlemeden sonra çıkmadı bi daha

Tamamdır. Virüs exe dosyalarına zarar vermiş olabilir, kayıt defterinde de değiştirdiği birtakım ayarlar var. Onları değiştirmek gerekebilir. Bulmaya çalışıyorum.
tamamdır teşekkür ederim bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,806
Üyeler
187,735
Son üye
vaxn99
Geri