Neler Yeni

en iyi antivirüs programı nedir ?

Fordon Greeman

80+ Bronze
Bak o tarz durumda şunları yapabilirsin, istersen deepfreeze gibi yazılımla misafir gelince aktive edersin ya da sistemin windows aracılığıyla veya 3. parti uygulamalarıyla imajını(disk görüntüsünü) alırsın. En ufak bir şüphede direk imajdan o anki duruma geçebilirsin(tabii donanımsal bir arıza yoksa)
Evet deepfreeze bu durumlarda çok kullanışlı.

Fordon Greeman

80+ Bronze
Program için çok sağol Neshta virüs diye bişey var tüm PC ye yayılmış allahım
İllet bir virüstür o, bana çok eskiden olmuştu fakat bilgisayarı nasıl kurtardığımı hatırlamıyorum. Bilgisayarda .exe uzantılı dosyaları çalıştırmayın virüsü temizleyene kadar. Enfekte uygulamaları çalıştırdıkça daha da yayılıyor diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İllet bir virüstür o, bana çok eskiden olmuştu fakat bilgisayarı nasıl kurtardığımı hatırlamıyorum. Bilgisayarda .exe uzantılı dosyaları çalıştırmayın virüsü temizleyene kadar. Enfekte uygulamaları çalıştırdıkça daha da yayılıyor diye biliyorum.
Kayıt defterine girip şu ayarları yapmayı deneyin. Bulaşmasını engelleyecektir.

Toygun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Toygun Tunçkol

baya bi exe e bulaşmış sildi hepsini antivirüs bakıyorum şimdi çoğu çalışmayan şey defender falan açıldı bir daha taratacam

Fordon Greeman

80+ Bronze
baya bi exe e bulaşmış sildi hepsini antivirüs bakıyorum şimdi çoğu çalışmayan şey defender falan açıldı bir daha taratacam
Tamamdır. Virüs exe dosyalarına zarar vermiş olabilir, kayıt defterinde de değiştirdiği birtakım ayarlar var. Onları değiştirmek gerekebilir. Bulmaya çalışıyorum.

Toygun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Toygun Tunçkol

2.ye tarattım temizlemeden sonra çıkmadı bi daha

Tamamdır. Virüs exe dosyalarına zarar vermiş olabilir, kayıt defterinde de değiştirdiği birtakım ayarlar var. Onları değiştirmek gerekebilir. Bulmaya çalışıyorum.
tamamdır teşekkür ederim bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,452
Üyeler
164,845
Son üye
Wysplex
Top Bottom