Neler Yeni

En iyi antivirüs programı

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Meryem Hilal Yılmaz
Donanım arşivi forum moderatörleri konu açma yerine "Yazılım" başlığı koysanız iyi olur.
Neyse konumuza geçelim antivirüs programım birkaç gün sonra bitiyor. McAffe kullanıyordum ama devam etmemeye karar verdim bilgisayarda birkaç sorun yaratıyordu. O yüzden başka bir programa geçmeye karar verdim. Önerdiğiniz bir program varsa yazarsanız sevinirim.
Herkese iyi forumlar...

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Hiç kullanmayın daha iyi defender yeterlidir.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Windows defender her zaman iyidir. Gerisinde para vermeden yararlanamazsınız.

Nullo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Osman Onurcan
Windows Defender yeter de artar. Malwarebytes ile de ara sira tarama yapabilirsiniz.

Toroslu

80+ Bronze
En iyi virüs duvarı bilinçli kullanımdır. Şahsen defender'ı geç windows'un güvenlik duvarını bile kapatıyorum. Yıllardır virüsten şüphelendiğim an bile olmadı. Tavsiye ederim.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
antivirus kulanma tavsiye

106410

80+ Silver
Kaspersky IS ücretsiz olarak güzeldir.Ama bilinçli bir kullanıcıysanız sisteminize kolay kolay virüs bulaştırmazsınız zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Metehan Beyaz
Instagram
MetehanByz
Antivirüs tamamen bilgisayarın kaynaklarını kullanan saçmalık. Daha dikkatli kullanım ve Defender yeterlidir

Draethy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Alperen Er
Donanım arşivi forum moderatörleri konu açma yerine "Yazılım" başlığı koysanız iyi olur.
Neyse konumuza geçelim antivirüs programım birkaç gün sonra bitiyor. McAffe kullanıyordum ama devam etmemeye karar verdim bilgisayarda birkaç sorun yaratıyordu. O yüzden başka bir programa geçmeye karar verdim. Önerdiğiniz bir program varsa yazarsanız sevinirim.
Herkese iyi forumlar...
Defender koruması iyi bir korumaya sahip ama illaki bir progra istersen AdvancedSystem Care ve onun tüm programlarını kullanmışımdır. Çok işime yaradığı zamanlar oldu bazı programlarının. İyi günler.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Norton (Çok az ram kullanır), Kaspersky, Bitdefender, Eset. Ucuz lisans numarası satan sitelerden, lisans numarası alabilirsiniz. Linux'a bile virüs bulaşırken, antivirüs programı kullanmamak bana saçma geliyor. Gerek yok diyenlerin bilgisayarında tarama yapsanız, en az 5 tane virüs çıkar.

Toroslu

80+ Bronze
Norton (Çok az RAM kullanır), Kaspersky, Bitdefender, Eset. Ucuz lisans numarası satan sitelerden, lisans numarası alabilirsiniz. Linux'a bile virüs bulaşırken, antivirüs programı kullanmamak bana saçma geliyor. Gerek yok diyenlerin bilgisayarında tarama yapsanız, en az 5 tane virüs çıkar.
Çok iddialısınız. Herkesin bilgisayar seviyesi, tecrübesi ve bu konudaki bilgisi farklı. Siber güvenlik uzmanının kişisel bilgisayarında gerçekten Anti-Virüs'e ihtiyaç var mıdır sizce, veya bilinçli bir kullanıcı için bile Anti-Virüs gerekli mi gerçekten?

Etrafınızda basit bir phishing'e bile inanan insanlar doluysa veya onlardan birisiyseniz bu sizin probleminiz. Ama bilinçsiz kullanıcı için Anti-Virüs'ler para etmez, bilinçli kullanıcılar için de fayda etmezler. Anti-Virüs sadece olur da bir şekilde mümkün olursa gibisinden önlem almak için kullanılabilir, mesela aynı ağda birden fazla bilgisayar ve farklı kullanıcı var ise.

Geçmişte ne kadar başınız ağrıdı veya ne kadar başı ağrıyan gördünüz bilmiyorum ama, sistemlerinden önce o kişilerin sistem kullanma alışkanlıklarını ve bilgilerini tarayıp analiz etmenizi tavsiye ederim.

Tek cümle? Mayncaft Tim Extereme indir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,286
Üyeler
165,506
Son üye
sederve271
Top Bottom