Hangi antivirüs programı daha iyi?

Zertaex

80+
Reaksiyon skoru
45
Önceden ESET programını kullanıyordum. şimdi ise nasıl oluyorsa bilgisayara kurulmuyor. sonra avast indirdim. bilgisayarın performansını çok düşürüyordu zaten bilgisayar eski. birkaç tane kullandığınız antivirüs programı önerir misiniz?? şimdiden teşekkürler.
Not: ESET, Avast ve IOBit programlarını kullanmıştım. onların dışında program önerirseniz daha iyi olur.

Önceden ESET programını kullanıyordum. şimdi ise nasıl oluyorsa bilgisayara kurulmuyor. sonra avast indirdim. bilgisayarın performansını çok düşürüyordu zaten bilgisayar eski. birkaç tane kullandığınız antivirüs programı önerir misiniz?? şimdiden teşekkürler.
Not: ESET, Avast ve IOBit programlarını kullanmıştım. onların dışında program önerirseniz daha iyi olur.
Antivürüs programları virüstür bence.Orjinal program kullanıyorsanız virüsten korkmaya da gerek yok

Kaspersky Internet Security öneririm, bütçeniz varsa aşağıdan alın:
Bütçeniz yoksa Security Cloud Free öneririm.
Antivürüs programları virüstür bence.Orjinal program kullanıyorsanız virüsten korkmaya da gerek yok
Peki, ya girilen siteler? En temiz sandığınız sitede bile virüs veya zararlı olabilecek aktivite çıkabiliyor, Teknobiyotik örneğinde görmüştük.

Kaspersky Internet Security

En hafif ve en etkili antivirüs bana göre Webroot.

Şaka veya ironi yaptığını düşünüyorum.😂😂😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hala kaldı mı ya antivirüs programlarına asıl virüs onlar diyen 😂

Geri