En iyi antivirüs programı

Reaksiyon skoru
29
Donanım arşivi forum moderatörleri konu açma yerine "Yazılım" başlığı koysanız iyi olur.
Neyse konumuza geçelim antivirüs programım birkaç gün sonra bitiyor. McAffe kullanıyordum ama devam etmemeye karar verdim bilgisayarda birkaç sorun yaratıyordu. O yüzden başka bir programa geçmeye karar verdim. Önerdiğiniz bir program varsa yazarsanız sevinirim.
Herkese iyi forumlar...

Hiç kullanmayın daha iyi defender yeterlidir.

Windows defender her zaman iyidir. Gerisinde para vermeden yararlanamazsınız.

Windows Defender yeter de artar. Malwarebytes ile de ara sira tarama yapabilirsiniz.

En iyi virüs duvarı bilinçli kullanımdır. Şahsen defender'ı geç windows'un güvenlik duvarını bile kapatıyorum. Yıllardır virüsten şüphelendiğim an bile olmadı. Tavsiye ederim.

antivirus kulanma tavsiye

Kaspersky IS ücretsiz olarak güzeldir.Ama bilinçli bir kullanıcıysanız sisteminize kolay kolay virüs bulaştırmazsınız zaten.

Antivirüs tamamen bilgisayarın kaynaklarını kullanan saçmalık. Daha dikkatli kullanım ve Defender yeterlidir

Donanım arşivi forum moderatörleri konu açma yerine "Yazılım" başlığı koysanız iyi olur.
Neyse konumuza geçelim antivirüs programım birkaç gün sonra bitiyor. McAffe kullanıyordum ama devam etmemeye karar verdim bilgisayarda birkaç sorun yaratıyordu. O yüzden başka bir programa geçmeye karar verdim. Önerdiğiniz bir program varsa yazarsanız sevinirim.
Herkese iyi forumlar...
Defender koruması iyi bir korumaya sahip ama illaki bir progra istersen AdvancedSystem Care ve onun tüm programlarını kullanmışımdır. Çok işime yaradığı zamanlar oldu bazı programlarının. İyi günler.

Norton (Çok az ram kullanır), Kaspersky, Bitdefender, Eset. Ucuz lisans numarası satan sitelerden, lisans numarası alabilirsiniz. Linux'a bile virüs bulaşırken, antivirüs programı kullanmamak bana saçma geliyor. Gerek yok diyenlerin bilgisayarında tarama yapsanız, en az 5 tane virüs çıkar.

Norton (Çok az RAM kullanır), Kaspersky, Bitdefender, Eset. Ucuz lisans numarası satan sitelerden, lisans numarası alabilirsiniz. Linux'a bile virüs bulaşırken, antivirüs programı kullanmamak bana saçma geliyor. Gerek yok diyenlerin bilgisayarında tarama yapsanız, en az 5 tane virüs çıkar.
Çok iddialısınız. Herkesin bilgisayar seviyesi, tecrübesi ve bu konudaki bilgisi farklı. Siber güvenlik uzmanının kişisel bilgisayarında gerçekten Anti-Virüs'e ihtiyaç var mıdır sizce, veya bilinçli bir kullanıcı için bile Anti-Virüs gerekli mi gerçekten?

Etrafınızda basit bir phishing'e bile inanan insanlar doluysa veya onlardan birisiyseniz bu sizin probleminiz. Ama bilinçsiz kullanıcı için Anti-Virüs'ler para etmez, bilinçli kullanıcılar için de fayda etmezler. Anti-Virüs sadece olur da bir şekilde mümkün olursa gibisinden önlem almak için kullanılabilir, mesela aynı ağda birden fazla bilgisayar ve farklı kullanıcı var ise.

Geçmişte ne kadar başınız ağrıdı veya ne kadar başı ağrıyan gördünüz bilmiyorum ama, sistemlerinden önce o kişilerin sistem kullanma alışkanlıklarını ve bilgilerini tarayıp analiz etmenizi tavsiye ederim.

Tek cümle? Mayncaft Tim Extereme indir

Geri