Önerdiğiniz bir antivirüs programı var mı?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,206
Bilgisayarı alalı uzun zaman oldu bir çok crack indirme girişiminde bulundum oyun vs. bu yüzden bilgisayarda virüs var mı diye kontrol etmek istiyorum. Önerdiğiniz bir antivirüs programı var mı? Fiyatı çok abartı olmazsa iyi olur. Windows defendera hiç güvenim kalmadı bu yüzden böyle bir program arıyorum. İstediğim dosyaları taratmak gibi özellikleri olursa benim için çok iyi olur.

Bilgisayarı alalı uzun zaman oldu bir çok crack indirme girişiminde bulundum oyun vs. bu yüzden bilgisayarda virüs var mı diye kontrol etmek istiyorum. Önerdiğiniz bir antivirüs programı var mı? Fiyatı çok abartı olmazsa iyi olur. Windows defendera hiç güvenim kalmadı bu yüzden böyle bir program arıyorum. İstediğim dosyaları taratmak gibi özellikleri olursa benim için çok iyi olur.
3 senedir kaspersky kullanıyorum memnunum

Bitdefender kullanıyorum. Memnunum teknik destek olarakta sağolsunlar hızlılar.

3 senedir kaspersky kullanıyorum memnunum
Benim de aklımda buraya konu açmadan önce o vardı aslında, benim pc de yakşalık 3-4 dk hiçbir işlem yapmazsam yani klavyeden bir tuşa basmazsam ya da mouse'u hareket ettirmezsem işlemci hızı yükseliyor ancak mouse'u 1 mm hareket ettireyim aniden duruyor. Doğrusu sırf bu bile beni virüs olabilir dedirtti o yüzden alacağım, sizce kaspersky benim işimi görür mü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bitdefender kullanıyorum. Memnunum teknik destek olarakta sağolsunlar hızlılar.
Baktım da tek cihaz seçeneği var mı acaba? En az 3 cihaz diyor da

dostum crack'lı programlar kullandım diyorsun onların çoğunu virus olarak bulacak ve kullandığın programlar ve oyunların çoğu çalışmaycak duruma gelebilir. bu işin bir tarafı. pc yormayan hafif bir şey istiyorsan webroot kullanablirsin ayrıca malwarebytes kullanablirsin.

Benim de aklımda buraya konu açmadan önce o vardı aslında, benim pc de yakşalık 3-4 dk hiçbir işlem yapmazsam yani klavyeden bir tuşa basmazsam ya da mouse'u hareket ettirmezsem işlemci hızı yükseliyor ancak mouse'u 1 mm hareket ettireyim aniden duruyor. Doğrusu sırf bu bile beni virüs olabilir dedirtti o yüzden alacağım, sizce kaspersky benim işimi görür mü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktım da tek cihaz seçeneği var mı acaba? En az 3 cihaz diyor da
Tek cihaz yok diye biliyorum. Hali hazırda 3 cihazım olduğu için ben 3 cihazlı paketini almıştım.

Kaspersky, Malwarebytes, Bitdefender

Ucuz olduğu için kaspersky aldım , ama bütçe derdim yok dersen bu sektörün en babaları Bİt Defender ve ESET dir onlara bakabilirsin. Kaspersyk de vpn ve reklam engelleyici vs. de olduğu için baya fp servis , şifre koruyucusu falan var. Kendi sitesinde en yüksek premium sürümü 400 tl falandı sanırım (yıllık) , ama trendyol da markanın resmi distribütörü (Aykon) daha ucuza satıyor , 216 TL falandı sanırım , üstüne alt limitsiz 50 tl kupon da veriyorlar 1 cihaz 1 yıllık en yüksek paket 160 a gelmiş oluyor. Tek sıkıntısı Rus kökenli olması :D

https://hayatbilgisiguncel.blogspot.com/2017/02/mcafee-internet-security-2018-license.html bu siteden 60 günlük deneme sürümü var bi dene istersen ben kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri