Bf1En iyi Battle Royale oyunu size göre hangisidir? Neden?
PUBG önerilmediği için artık ankete alma gereği duymadım.
Aaa dur lan. İyi hatırlattın. Harbici bir savaş deneyimi çok iyi lan bu oyun. Ama Battle Royale değil ki?
Come on maan! Ben o kadar Hunt: Showdown için oyun arkadaşlığı konusu açtım. Niye gelmiyon? İndir girelim bugün hemen.aldım daha indirmedim
Hocam superbox kotalı internetim var, 400gb max paket :/ nefret ediyorum altyapısız evlerdenCome on maan! Ben o kadar Hunt: Showdown için oyun arkadaşlığı konusu açtım. Niye gelmiyon? İndir girelim bugün hemen.
Hmm anladım. İndirirsen bugün yazman yeterli. Oyununun süper bir atmosferi var.Hocam superbox kotalı internetim var, 400gb max paket :/ nefret ediyorum altyapısız evlerden
Apeks lecınds çünkü hızlısın , kayıp fırlıyon ve hızlıEn iyi Battle Royale oyunu size göre hangisidir? Neden?
Telefonda cod mobile. Pcde tam emin değilim. Hunt iyi güzel de ölünce tüm avcı gidiyor biraz da p2w var. Rüyamda hunt oynuyordumEn iyi Battle Royale oyunu size göre hangisidir? Neden?
La niye o zaman gelmiyon xd o kadar oyun arkadaşı konusu açtımKesinlikle Hunt Showdown derim. Gerek fizik motoru, gerek oyun mekanikleri gerek oyunun atmosferi her türlü daha önde benim için.
Hunt'ın P2W ile hiç alakası yok. O ölünce avcının gitmesi olayı oyuncuya kayıp hissini yaşatabilmek. Yani misal sen ya gireyim de trolleyim dersen avcın gider. Ya da girip de bir el atıp rahat rahat oynarsan avcın gider. Bu mekanik sayesinde oyuncu kitlesi kalitesi yüksek bir oyun Hunt.Telefonda cod mobile. Pcde tam emin değilim. Hunt iyi güzel de ölünce tüm avcı gidiyor biraz da p2w var. Rüyamda hunt oynuyordum