monsxall
80+
Dahası
şuanda steamde indirimdeler almayı düşünüyorum sizce en iyisi hangisi
BF 1 ve BF 5 bana göre, ama BF 1 de sunucular ölmüşşuanda steamde indirimdeler almayı düşünüyorum sizce en iyisi hangisi
ölmüş derken hocam? aktif olarak oynuyorum dolu sunucular.BF 1 ve BF 5 bana göre, ama BF 1 de sunucular ölmüş
Akşam saatlerinde bulunabiliyor. Oyun indirime girdiğinde de uzun bir süre sunucular dolu oluyor.BF 1 ve BF 5 bana göre, ama BF 1 de sunucular ölmüş
İndirimdeyken doluyor, sonradan 2-3 sunucu 64 kişi oluyor server browserdan giriyorum bide resmi sunucu bulamadım. Filtre yapıp ss atar mısın sunuculara bakıcam.ölmüş derken hocam? aktif olarak oynuyorum dolu sunucular.
1 3 4 ve 5 ve 2042 yi oynadım bence aralarında net 5şuanda steamde indirimdeler almayı düşünüyorum sizce en iyisi hangisi
osmanlı bulunuyor hocam lakin bf oyunları genellikle online için alınırbf 1 in hikaye moduda var değilmi hatta türkiye vardı savaşta sanırım seslendirmeler vardı diye görmüştüm
inceleme olarakta baktığımda 5 daha çok sevilmiş biri 1.dünya savaşı diğeri 2.dünya savaşı değilmi1 3 4 ve 5 ve 2042 yi oynadım bence aralarında net 5
almışken hikaye modunuda oynarım elbetteosmanlı bulunuyor hocam lakin bf oyunları genellikle online için alınır