Moderatörler vericek sanırımBir sorum var.
Mesela birisi soru olarak konuyu açtı. Bizde cevap verdik ve sorunu çözdük ama adam çekip gitti. O zaman en iyi cevap nasıl olacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında ilk bana geldi.
Olmayacak işte konuyu açanın vermesi lazım diye biliyorum onu.Bir sorum var.
Mesela birisi soru olarak konuyu açtı. Bizde cevap verdik ve sorunu çözdük ama adam çekip gitti. O zaman en iyi cevap nasıl olacak?
Aslında ilk bana geldi.
Amaç o, fakat önce milletin alışması gerek.Olmayacak işte konuyu açanın vermesi lazım diye biliyorum onu.
Sana gelen sayılmadı o test amaçlıydı.Bir sorum var.
Aslında ilk bana geldi.
Puanları buradan biz vermiyor muyduk?Konuda eğer doğruluğu kanıtlanmış, mantıklı bir cevap varsa konu sahibi bu cevaba "En İyi Cevap" ödülünü verebilir. Şu an için biz bazı gördüğümüz mesajlara da bu ödülü verebiliyoruz, fakat asıl amaç kullanıcıların bu özelliği aktif olarak kullanması.
Dostum peki bu en iyi mesaj özelliği suistimal edilirse?Amaç o, fakat önce milletin alışması gerek.
Şimdide bu çıktıEn İyi Cevap
donanimarsivi.com
Tam liste burada
Açılan konular gayet net bir şekilde görünüyor, eninde sonunda yakalarımDostum peki bu en iyi mesaj özelliği suistimal edilirse?
Öyle, bir anda olacak bir şey değil bu. 1 haftaya kalmaz alışırız bence.Amaç o, fakat önce milletin alışması gerek.
Sherlock Yılmaz desene.Açılan konular gayet net bir şekilde görünüyor, eninde sonunda yakalarım