İşe yaramadı maalesef. Emirhandkee'nin çözümlerini de sadece misafir modunda görebiliyorum.CTRL+Shift+R Yap
İşe yaramadı maalesef. Emirhandkee'nin çözümlerini de sadece misafir modunda görebiliyorum.CTRL+Shift+R Yap
Her iyi niyeti suistimal eden insanlar var bu topraklarda. O yüzden yapacak bir şey yok.bence bunu suistimal edip en iyi cevap kasmak için sadece bu katagoride açılmış sorulara cevap verecek insanlar vardır forumda
100 tane kategori varsa 90'ında aktif bu, o iş zor yanibence bunu suistimal edip en iyi cevap kasmak için sadece bu katagoride açılmış sorulara cevap verecek insanlar vardır forumda
Bende göremiyorum en iyi cevaplarıİşe yaramadı maalesef. Emirhandkee'nin çözümlerini de sadece misafir modunda görebiliyorum.
Aynen bende göremiyorumBende göremiyorum en iyi cevapları
2. El gelse de güzel olur.Selamlar dostlar. Herkesin beklediği en iyi cevap özelliği gerekli düzenlemelerden sonra aktif edilmiştir.
Alıntıyı görüntüle
Öncelikle bu özelliğin çalışması için açılan konunun "Soru" olarak işaretlenip açılmış olması gerekmekte. Konu açacak arkadaşlar buna dikkat ederse sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Konuda eğer doğruluğu kanıtlanmış, mantıklı bir cevap varsa konu sahibi bu cevaba "En İyi Cevap" ödülünü verebilir. Şu an için biz bazı gördüğümüz mesajlara da bu ödülü verebiliyoruz, fakat asıl amaç kullanıcıların bu özelliği aktif olarak kullanması.
Zaten bazı profillerde de gördüğünüz gibi "En İyi Cevap" sayınız profilinizin hemen altında görüntülenecektir. Bu konuda ileride etkinliklerimiz olabilir, takipte kalın!
Peki bir kaç önemli soru sorayım.Şu anlık oran baya düşük. Dedimya alışmaları lazım.
Bende sadece misafir modunda gözüküyor. Forum hesabıma giriş yapınca kayboluyor.Ben görebiliyorum.
Alıntıyı görüntüle