oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
Bende deneyebilirsiniz verin bakayım en iyi cevap XDAyrıca "Soru" konusu her kategoride yok, örneğin konu dışında aktif değildir.
Bende deneyebilirsiniz verin bakayım en iyi cevap XDAyrıca "Soru" konusu her kategoride yok, örneğin konu dışında aktif değildir.
Bi şekilde ekleniyor diye biliyorum gif değil ama resim (imzadan bahseidyorum ben)Mehmet abi gif eklenemiyor mu ya şu mesaj kısmına. Dc de olduğu gibi aratsak oradan seçip koysak gif.
Şu anlık oran baya düşük. Dedimya alışmaları lazım.Peki kaç kişi açtığını konu veya soru olarak seçiyor?
Gifleri kullanmayı baya seviyorum hem daha sarıyor gif eklenince muhabbete bence.Bi şekilde ekleniyor diye biliyorum gif değil ama resim imzdan bahseidyorum ben
Dün geceden beri açık. Duyurusunu şimdi attım.
bence bunu suistimal edip en iyi cevap kasmak için sadece bu katagoride açılmış sorulara cevap verecek insanlar vardır forumdaSelamlar dostlar. Herkesin beklediği en iyi cevap özelliği gerekli düzenlemelerden sonra aktif edilmiştir.
Alıntıyı görüntüle
Öncelikle bu özelliğin çalışması için açılan konunun "Soru" olarak işaretlenip açılmış olması gerekmekte. Konu açacak arkadaşlar buna dikkat ederse sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Konuda eğer doğruluğu kanıtlanmış, mantıklı bir cevap varsa konu sahibi bu cevaba "En İyi Cevap" ödülünü verebilir. Şu an için biz bazı gördüğümüz mesajlara da bu ödülü verebiliyoruz, fakat asıl amaç kullanıcıların bu özelliği aktif olarak kullanması.
Zaten bazı profillerde de gördüğünüz gibi "En İyi Cevap" sayınız profilinizin hemen altında görüntülenecektir. Bu konuda ileride etkinliklerimiz olabilir, takipte kalın!