The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
ben başvurdumKimse başvurmuyor.
ama büyük ihtimal kazanamayacağım.
ben başvurdumKimse başvurmuyor.
Onun şartları nelerdi ki?ben başvurdum
ama büyük ihtimal kazanamayacağım.
Ya alınmak benim de hakkım. Tüm ödüllerin verilip bilerek 5000 olmayı bekliyip başvurduğum kart ödülünün KİMSEYE verilmemesi bana biraz olumuz etki yarattı. Hani birine verilse de bende sizde rahatlasak. Karar sizin tabii ki kart sizin.Ödül sistemini kaldırdık zaten bak kafama göre hediye ettiğimi yazdım orada ve ödülü verdiğimiz kişinin ödülü alma sebebi DOĞRU CEVAPLARININ çok olmasından kaynaklanıyor kötü bir çabası olmamış arkadaşımızın
hakim bey suç işlemek hojturSenin liste baya kabarık
+870649784678964789647690649748796514789652Ya alınmak benim de hakkım. Tüm ödüllerin verilip bilerek 5000 olmayı bekliyip başvurduğum kart ödülünün KİMSEYE verilmemesi bana biraz olumuz etki yarattı. Hani birine verilse de bende sizde rahatlasak. Karar sizin tabii ki kart sizin.
profilini aç uleyn.Onun şartları nelerdi ki?
Bende yeni 5K reaksiyon oldum
Sen ban yedin ama.Onun şartları nelerdi ki?
10.000 en iyi cevap yapana kanalı üstüne yap (!)Forumumuzda soru şeklinde açılan konulardan 58 en iyi cevap skoru ile @Emir Aydın kardeşimize doğru cevaplarından ötürü teşekkürlerimi iletiyorum.
Kendisine Gaming Klavye hediye ediyorum. Güle Güle kullanmalar dilerim. Kargo süreci için @Mehmet Yılmaz ile iletişime geçebilir.
Alıntıyı görüntüle
Bu türlü hediyeleşmeleri kafamıza göre devam ettireceğiz.
Modlar seçmiyor mu en iyi cevabı?Öncelikle hayırlı olsun ama bu sistem pek güzel bir sistem değil. Bunun sebebi konuya denk gelme, konu sahibinin seçmesi, konuların az açılması gibi etkenler çok fazla.
Hem de 2 kere .Sen ban yedin ama.
sen diskalifiye oldunOnun şartları nelerdi ki?