Kendini raporlayabilirsin.Benim bile 1 var 23K mesaj arasından. Kimse raporlamıyor çünkü.
Bir konuda eğer cevap sorunu çözdüyse ya da yardımcı olduysa en iyi cevaptır.
Kendini raporlayabilirsin.Benim bile 1 var 23K mesaj arasından. Kimse raporlamıyor çünkü.
Bir konuda eğer cevap sorunu çözdüyse ya da yardımcı olduysa en iyi cevaptır.
Benim tavsiyem direkt olarak "reaksiyon skoru" ve "en iyi cevap" kavramlarının depolanmaması. Burası forum, amaç istatistik olmamalı.Gelen her cevabı en iyi cevap olarak seçeceğim gibi bir iddiada bulunmadım, bu yüzden hesap sormanız yersiz. Demek ki yetersiz görülmüştür ya da konuyu çözmemiştir. Onlarca sebebi olabilir. Bu ödülü kolay kolay alamayacaksınız, zor olacak bunu bilmeniz gerekiyor.
Hayır kaybolamaz, her birine tek tek bakılıyor.Kayboldu derken o anlamda değil hocam benden sonra yüzlerce kişi rapor etmiştir o yüzden diyorum kayboldu diye.
Bende aynı şekilde düşünüyorum, @Mehmet Yılmaz yetersiz kalıyor kalması da normal tek bir kişinin yapacağı iş değil.Buradaki en iyi cevap sistemini çok sığ buluyorum. En azından moderatörler de seçebilsin. Niye sadece tek bir kişi seçebiliyor ki?
Ayrıca teknik destek için ayrı kategoriler açılmalı. Mavi ekran uygulama hataları vs.
Adamın her mesajı kalite ve teknik kokuyor doğal.
1 günde 10 tane artması normal değil.Adamın her mesajı kalite ve teknik kokuyor doğal.
Adam bu forumda en iyi cevap vermek için yaratılmış.Adamın her mesajı kalite ve teknik kokuyor doğal.
Tamam hocam, benim modlarda baksın demem senin iyiliğin için. Hem moderatörlük hem en iyi cevap'a aynı anda bakmak zor oluyordur, Allah yardımcın olsun.Hayır kaybolamaz, her birine tek tek bakılıyor.
@Mehmet Yılmaz bunu uygularsanız daha huzurlu olur, başka forumlarda öyle oldu.Benim tavsiyem direkt olarak "reaksiyon skoru" ve "en iyi cevap" kavramlarının depolanmaması. Burası forum, amaç istatistik olmamalı.
Depolanması derken ? nasıl yani anlamadım?@Mehmet Yılmaz bunu uygularsanız daha huzurlu olur, başka forumlarda öyle oldu.
Foruma istatistik için katılıp, insanlara hava atanlar bir bir kayboluyor...
İstatistik olarak depolanmaması. Profilde yazmayacak ve sistemde depolanmayacak.Depolanması derken ? nasıl yani anlamadım?
Tamam hocam, benim modlarda baksın demem senin iyiliğin için. Hem moderatörlük hem en iyi cevap'a aynı anda bakmak zor oluyordur, Allah yardımcın olsun.