Neler Yeni

En iyi cevap sistemi geliştirilmeli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
EN İYİ ismini hak etmesi için gelen her rapora bu ünvan verilmiyor. Ayrıca yollanan raporların %99'ı soru konusu olmayan şeylerden geliyor. 1000 mesajı olan birinin 50-60 tane en iyi cevap ödülü olmayacak yani. Reaksiyon kısmı yeterince suistimal edildi zaten.
Benim attıklarım neden kabul edilmiyor?
Soru konusu olmasına rağmen.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Ben haketmiyorum mesela bu kadar reaksiyonu, fakat benim de 1-2 en iyi cevabım yok mesela. Bence modlar bakabilmeli en iyi cevaplara.
"En iyi cevap" dediğimiz kavram sorunu çözdüğünde verilir. Sorunu çözmediysen modlar da vermez, sonuçta mantıklı bir şekilde bakıldığında herkes aynı kararı vermeli.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Modların seçmesi bir şeyi değiştirmez. Benim belirlediğim şeylere göre seçecekleri için 0 ise yine 0 kalacaktın.
Yok ondan değil hocam siz aktif değildiniz görmeyince kayboldu gitti en iyi cevaplar.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,877
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,877
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Gelen her cevabı en iyi cevap olarak seçeceğim gibi bir iddiada bulunmadım, bu yüzden hesap sormanız yersiz. Demek ki yetersiz görülmüştür ya da konuyu çözmemiştir. Onlarca sebebi olabilir. Bu ödülü kolay kolay alamayacaksınız, zor olacak bunu bilmeniz gerekiyor.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
"En iyi cevap" dediğimiz kavram sorunu çözdüğünde verilir. Sorunu çözmediysen modlar da vermez, sonuçta mantıklı bir şekilde bakıldığında herkes aynı kararı vermeli.
Biliyorum zaten. 1-2 adet olması için çok çabaladım neredeyse tüm teknik soruları cevaplamaya sorunu çözmeye çalıştım fakat fark edilmedim.
Kısacası çözdüm fakat mehmet abi aktif değildi kayboldu gitti cevap.

T.P.G.

80+ Titanium
EN İYİ ismini hak etmesi için gelen her rapora bu ünvan verilmiyor. Ayrıca yollanan raporların %99'ı soru konusu olmayan şeylerden geliyor. 1000 mesajı olan birinin 50-60 tane en iyi cevap ödülü olmayacak yani. Reaksiyon kısmı yeterince suistimal edildi zaten.
Benim bile 1 var 23K mesaj arasından. Kimse raporlamıyor çünkü.

Bir konuda eğer cevap sorunu çözdüyse ya da yardımcı olduysa en iyi cevaptır.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Gelen her cevabı en iyi cevap olarak seçeceğim gibi bir iddiada bulunmadım, bu yüzden hesap sormanız yersiz. Demek ki yetersiz görülmüştür ya da konuyu çözmemiştir. Onlarca sebebi olabilir. Bu ödülü kolay kolay alamayacaksınız, zor olacak bunu bilmeniz gerekiyor.
Tıkır tıkır alıyor.

1616525147493.png

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İyi de abi ben şimdi aynı konuyu atıcam, bu konuda örneğim daha ne yazabilirim. Tavsiye edilen ve en düşük sistem gereksinimini attım, sorusuna cevap verdim. Soru kategorisinde değil diyebilirsin, adam kaldırır mı diye soru soruyor. Daha ne yazmam gerekiyordu örneğim orada?

İkidir aynı konuyu atıyorum haklısınız ama ben bu konuda herhangi bir yanlış göremiyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,063
Üyeler
161,193
Son üye
Eneschans
Top Bottom