Seçmelerinin önünde engel yok, fakat bana atanıyor. Arada rapor kaynaması gibi bir şey söz konusu değil, bizde 50-100 tane rapor birikmiyor hepsine tek tek bakılıyor. Başta söylediğim gibi kolay kolay bu ödülü alamayacaksınız.
Benim bu şekilde düşünmemin nedeni en iyi cevap olduğunu düşündüğüm ve raporladığım çoğu rapora herhangi bir geri dönüş gelmiyor. Bir sebep ile ret bildirimi gelse sesimi çıkarmayacağım fakat hiç bir geri dönüş olmuyor.
Amacım zaten herkesin kolaydan en iyi cevap kasması değil, en iyi cevap seçiminde aşırı seçiçi olunması. En basitinden şu 2 mesajım:
Arkadaşlar yakın zamanda ps 5 alabilirim ancak rdr 2 4k 30 fps falan oynatıyor fps ler neden bu kadar düşük yada ps fps si pc fps sinden farklı mı ayrıca neden 30 fps sabit her oyunu 30 fps de mi oynatacak ps 5 yoksa sadece bazı oyunlar için mi böyle ayrıca ps 4 oyunlarını oynatıyor mu...
İki mesaj da o konu için en iyi cevap seçilebilir türden, açıklamaları var ve sorunu açık bir şekilde çözüyor. İki mesajı da en az 3 kez raporlamama rağmen herhangi bir geri dönüş olmadı.
Benim burada amacım bu forumu Techopat'tır bilmem nedir vesaire herhangi bir foruma benzetmek falan değil. En iyi cevap olarak raporladığım çoğu rapor için herhangi bir geri dönüş gelmediği için ve moderatörlerin değil sadece sizin seçtiğinizi bildiğim için böyle düşündüm ve bu isteği yazdım.
En iyi cevap almak için zorla en ince detayına kadar bir olayı açıklamamız mı gerekiyor? Linkini bıraktığım 2 konuda da benim mesajlarımdan daha açıklayıcı ya da çözüme yönelik bir mesaj göremedim ki bu etkenler benim mesajımı o konu için en iyi cevap haline getirmez mi?