Neler Yeni

En iyi discord benzeri uygulamalar hangisidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Merlin
skype kullanıyoruz ama dc den sonra çok kötü geliyor başka bi dc benzzeri platform var mı

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,498
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
en benzer guilded diye program var çoğu yayıncı ona geçmiş sanırım, ama ben kayıt olamıyorum pcden silmeme rağmen gitmedi de çok tuhaf uygulama bi bakın derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da kullanmadığın bi tarayıcıya vpn kurup (chrome web mağazası) ordan da girebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Merlin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en benzer guilded diye program var çoğu yayıncı ona geçmiş sanırım, ama ben kayıt olamıyorum pcden silmeme rağmen gitmedi de çok tuhaf uygulama bi bakın derim
teşekkürler hocam

Reload

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ferhat Bilgi

ya da kullanmadığın bi tarayıcıya vpn kurup (chrome web mağazası) ordan da girebilirsin
Geç oldu ama hala açılıyorsa görev yöneticisinden kapatınca gidiyor yoksa hep açılıyor

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,498
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Geç oldu ama hala açılıyorsa görev yöneticisinden kapatınca gidiyor yoksa hep açılıyor
Evet ama yine de sistem tepsisinde gözüküyordu. Sorunu şöyle çözdüm;
"Win+R ye girip appdata yazıyorsunuz ordan users'da kendinizi seçip Local'e giriyorsunuz sonra da programlara giriyorsunuz orada dosyası mevcut onu sildiğinizde program kalkıyor." (Başka bir forumdan alıntıdır.)
Böyle yapınca uygulama bilgisayardan tamamen silindi.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ferhat Bilgi
1 2 haftaya DC açılır az daha sabır
Skype denicem hocam manita ile ekran paylaşmam lazım sıka sıka diş kalmadı meet denedim oyun girince sesim gitmiyor saçma sapan muhabbetler

Evet ama yine de sistem tepsisinde gözüküyordu. Sorunu şöyle çözdüm;
"Win+R ye girip appdata yazıyorsunuz ordan users'da kendinizi seçip Local'e giriyorsunuz sonra da programlara giriyorsunuz orada dosyası mevcut onu sildiğinizde program kalkıyor." (Başka bir forumdan alıntıdır.)
Böyle yapınca uygulama bilgisayardan tamamen silindi.
Bi bende kontrol edeyim hocam dosyası varsa durmasın

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Fettah Özalp
ne kullanırsan kullan skype kullanım kolaylığı ve kalitesi vermeyecek, her şeyi denedik skype harici çöp. oda idare eder işte. goodbyedpi kurun discord geçin.

1 2 haftaya DC açılır az daha sabır
neye dayanaraktan açtınız discordu :D?

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ferhat Bilgi
ne kullanırsan kullan skype kullanım kolaylığı ve kalitesi vermeyecek, her şeyi denedik skype harici çöp. oda idare eder işte. goodbyedpi kurun discord geçin.

Kimi kişiler kullanabiliyormuş o yüzden tahmin ediyoruz yakın zamanda açılır diye kesin bilgi yok tqbi

Ekran paylaşımı ne kalitede

Top Bottom