En iyi discord benzeri uygulamalar hangisidir

asuramerlin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162
skype kullanıyoruz ama dc den sonra çok kötü geliyor başka bi dc benzzeri platform var mı

en benzer guilded diye program var çoğu yayıncı ona geçmiş sanırım, ama ben kayıt olamıyorum pcden silmeme rağmen gitmedi de çok tuhaf uygulama bi bakın derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya da kullanmadığın bi tarayıcıya vpn kurup (chrome web mağazası) ordan da girebilirsin

en benzer guilded diye program var çoğu yayıncı ona geçmiş sanırım, ama ben kayıt olamıyorum pcden silmeme rağmen gitmedi de çok tuhaf uygulama bi bakın derim
teşekkürler hocam

ya da kullanmadığın bi tarayıcıya vpn kurup (chrome web mağazası) ordan da girebilirsin
Geç oldu ama hala açılıyorsa görev yöneticisinden kapatınca gidiyor yoksa hep açılıyor

Geç oldu ama hala açılıyorsa görev yöneticisinden kapatınca gidiyor yoksa hep açılıyor
Evet ama yine de sistem tepsisinde gözüküyordu. Sorunu şöyle çözdüm;
"Win+R ye girip appdata yazıyorsunuz ordan users'da kendinizi seçip Local'e giriyorsunuz sonra da programlara giriyorsunuz orada dosyası mevcut onu sildiğinizde program kalkıyor." (Başka bir forumdan alıntıdır.)
Böyle yapınca uygulama bilgisayardan tamamen silindi.

1 2 haftaya DC açılır az daha sabır
Skype denicem hocam manita ile ekran paylaşmam lazım sıka sıka diş kalmadı meet denedim oyun girince sesim gitmiyor saçma sapan muhabbetler

Evet ama yine de sistem tepsisinde gözüküyordu. Sorunu şöyle çözdüm;
"Win+R ye girip appdata yazıyorsunuz ordan users'da kendinizi seçip Local'e giriyorsunuz sonra da programlara giriyorsunuz orada dosyası mevcut onu sildiğinizde program kalkıyor." (Başka bir forumdan alıntıdır.)
Böyle yapınca uygulama bilgisayardan tamamen silindi.
Bi bende kontrol edeyim hocam dosyası varsa durmasın

ne kullanırsan kullan skype kullanım kolaylığı ve kalitesi vermeyecek, her şeyi denedik skype harici çöp. oda idare eder işte. goodbyedpi kurun discord geçin.

1 2 haftaya DC açılır az daha sabır
neye dayanaraktan açtınız discordu :D?

ne kullanırsan kullan skype kullanım kolaylığı ve kalitesi vermeyecek, her şeyi denedik skype harici çöp. oda idare eder işte. goodbyedpi kurun discord geçin.

Kimi kişiler kullanabiliyormuş o yüzden tahmin ediyoruz yakın zamanda açılır diye kesin bilgi yok tqbi

Ekran paylaşımı ne kalitede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,170
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri