asuramerlin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 162
skype kullanıyoruz ama dc den sonra çok kötü geliyor başka bi dc benzzeri platform var mı
teşekkürler hocamen benzer guilded diye program var çoğu yayıncı ona geçmiş sanırım, ama ben kayıt olamıyorum pcden silmeme rağmen gitmedi de çok tuhaf uygulama bi bakın derim
ne demek rica ederimteşekkürler hocam
Geç oldu ama hala açılıyorsa görev yöneticisinden kapatınca gidiyor yoksa hep açılıyoren benzer guilded diye program var çoğu yayıncı ona geçmiş sanırım, ama ben kayıt olamıyorum pcden silmeme rağmen gitmedi de çok tuhaf uygulama bi bakın derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya da kullanmadığın bi tarayıcıya vpn kurup (chrome web mağazası) ordan da girebilirsin
Evet ama yine de sistem tepsisinde gözüküyordu. Sorunu şöyle çözdüm;Geç oldu ama hala açılıyorsa görev yöneticisinden kapatınca gidiyor yoksa hep açılıyor
Skype denicem hocam manita ile ekran paylaşmam lazım sıka sıka diş kalmadı meet denedim oyun girince sesim gitmiyor saçma sapan muhabbetler1 2 haftaya DC açılır az daha sabır
Bi bende kontrol edeyim hocam dosyası varsa durmasınEvet ama yine de sistem tepsisinde gözüküyordu. Sorunu şöyle çözdüm;
"Win+R ye girip appdata yazıyorsunuz ordan users'da kendinizi seçip Local'e giriyorsunuz sonra da programlara giriyorsunuz orada dosyası mevcut onu sildiğinizde program kalkıyor." (Başka bir forumdan alıntıdır.)
Böyle yapınca uygulama bilgisayardan tamamen silindi.
neye dayanaraktan açtınız discordu1 2 haftaya DC açılır az daha sabır
Kimi kişiler kullanabiliyormuş o yüzden tahmin ediyoruz yakın zamanda açılır diye kesin bilgi yok tqbine kullanırsan kullan skype kullanım kolaylığı ve kalitesi vermeyecek, her şeyi denedik skype harici çöp. oda idare eder işte. goodbyedpi kurun discord geçin.
neye dayanaraktan açtınız discordu?
Ekran paylaşımı ne kalitedene kullanırsan kullan skype kullanım kolaylığı ve kalitesi vermeyecek, her şeyi denedik skype harici çöp. oda idare eder işte. goodbyedpi kurun discord geçin.
neye dayanaraktan açtınız discordu?