Haa o konuda bir şey diyemem hocam saygı duyarım fikrinizeHocam o anlamda demedim. New dawn da çöp.
Haa o konuda bir şey diyemem hocam saygı duyarım fikrinizeHocam o anlamda demedim. New dawn da çöp.
Döner parası zaten hocam al gitsin. Oynanış süresi kısa değil ve oyun kötü değil.Hocalar kısaca değer mi 125tlye değer diyen var değmez diyen var hiç far Cry oynamadım.
Al al değer.Hocalar kısaca değer mi 125tlye değer diyen var değmez diyen var hiç far Cry oynamadım.
Bana kalırsa 1 halen oynanır. Sizin tercihinize kalmış.Hocalar kısaca değer mi 125tlye değer diyen var değmez diyen var hiç far Cry oynamadım.
Al al değer.
Neyse para gelirse alıcam o zaman gelmezse ek para atmam ya 2.el kitap falan satıyom ordan pars dediğimBana kalırsa 1 halen oynanır. Sizin tercihinize kalmış.
Bide 125den aşağı iner mi mart ayındaNeyse para gelirse alıcam o zaman gelmezse ek para atmam ya 2.el kitap falan satıyom ordan pars dediğim
2. oyunu alma da neyi alırsan al.Neyse para gelirse alıcam o zaman gelmezse ek para atmam ya 2.el kitap falan satıyom ordan pars dediğim
Anladım hocam sagolun2. oyunu alma da neyi alırsan al.
2. oyunu neden sevmiyorsun? 2 hariç kalan oyunları oynayıp bitirdim bir türlü 2. oyunu bitirmek nasip olmadı.2. oyunu alma da neyi alırsan al.
Hocam sana göre en iyi 3mü2. oyunu neden sevmiyorsun? 2 hariç kalan oyunları oynayıp bitirdim bir türlü 2. oyunu bitirmek nasip olmadı.
Hocam hangi bir detayı sayim ki. Mesela en gıcık aldığım şey hızlı seyahat noktalarını belli yerlere koymuşlar. Afedersiniz koskoca haritada davar gibi koşturuyoruz ordan oraya. Adam gibi hızlı seyahat sistemi yok. 2.si görev sistemi çok leş. Hangisi ana görev hangisi yan görev belli değil. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Garip bir oyun valla hiç beğenmedim.2. oyunu neden sevmiyorsun? 2 hariç kalan oyunları oynayıp bitirdim bir türlü 2. oyunu bitirmek nasip olmadı.
Bi de hocam 125tlden aza iner mi öğrenciyiz sonuçta para çok zor alıyorumHocam hangi bir detayı sayim ki. Mesela en gıcık aldığım şey hızlı seyahat noktalarını belli yerlere koymuşlar. Afedersiniz koskoca haritada davar gibi koşturuyoruz ordan oraya. Adam gibi hızlı seyahat sistemi yok. 2.si görev sistemi çok leş. Hangisi ana görev hangisi yan görev belli değil. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Garip bir oyun valla hiç beğenmedim.