Neler Yeni

En iyi far cry oyunu 3 mü?

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yasuo Mehmet
Far cry 1 haric hepsi kopyala yapıştır gibi zaten. Farklı harita ve kötü karakter hariç aynı şeyleri yapıyorsun.

Estexa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Egemen Gülbel
Hocalar kısaca değer mi 125tlye değer diyen var değmez diyen var hiç far Cry oynamadım.

Estexa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Egemen Gülbel
Bana kalırsa 1 halen oynanır. Sizin tercihinize kalmış.
Neyse para gelirse alıcam o zaman gelmezse ek para atmam ya 2.el kitap falan satıyom ordan pars dediğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse para gelirse alıcam o zaman gelmezse ek para atmam ya 2.el kitap falan satıyom ordan pars dediğim
Bide 125den aşağı iner mi mart ayında

Alsancak1

80+
2. oyunu neden sevmiyorsun? 2 hariç kalan oyunları oynayıp bitirdim bir türlü 2. oyunu bitirmek nasip olmadı.
Hocam hangi bir detayı sayim ki. Mesela en gıcık aldığım şey hızlı seyahat noktalarını belli yerlere koymuşlar. Afedersiniz koskoca haritada davar gibi koşturuyoruz ordan oraya. Adam gibi hızlı seyahat sistemi yok. 2.si görev sistemi çok leş. Hangisi ana görev hangisi yan görev belli değil. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Garip bir oyun valla hiç beğenmedim.

Estexa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Egemen Gülbel
Hocam hangi bir detayı sayim ki. Mesela en gıcık aldığım şey hızlı seyahat noktalarını belli yerlere koymuşlar. Afedersiniz koskoca haritada davar gibi koşturuyoruz ordan oraya. Adam gibi hızlı seyahat sistemi yok. 2.si görev sistemi çok leş. Hangisi ana görev hangisi yan görev belli değil. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Garip bir oyun valla hiç beğenmedim.
Bi de hocam 125tlden aza iner mi öğrenciyiz sonuçta para çok zor alıyorum

Top Bottom