Çözüldü✓ En iyi film deneyimi için kulaklık seçeneği nedir?

OrnFox

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
219
Bütçe
3500
Selamlar dostlar, Audio-Technica ATH-M50x modelini aldım ancak kulak zevkime uymadığı için geri iade ettim. Şimdi bassları gerçekten hissedebileceğim, sanal 7.1 özelliğiyle etkili bir film deneyimi sunacak bir kulaklık arıyorum. Araştırmalarıma göre Razer Kraken V3 bu özelliklere sahip gibi görünüyor, ancak emin olamadım. Diğer seçenekler arasında Corsair HS80 ve HyperX Cloud III var. Ayrıca, tüm bunlardan daha iyi olduğunu duyduğum Logitech G Pro X modelini temiz ikinci el olarak da düşünebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler!

Selamlar dostlar, Audio-Technica ATH-M50x modelini aldım ancak kulak zevkime uymadığı için geri iade ettim. Şimdi bassları gerçekten hissedebileceğim, sanal 7.1 özelliğiyle etkili bir film deneyimi sunacak bir kulaklık arıyorum. Araştırmalarıma göre Razer Kraken V3 bu özelliklere sahip gibi görünüyor, ancak emin olamadım. Diğer seçenekler arasında Corsair HS80 ve HyperX Cloud III var. Ayrıca, tüm bunlardan daha iyi olduğunu duyduğum Logitech G Pro X modelini temiz ikinci el olarak da düşünebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler!
Bence bu kulaklıta alınabilir https://amzn.eu/d/04DJSUre (not; bütçeyi dikkat etmemişim kusura bakmayın)

bütçemin çok üstünde
Kusura bakmayın dikkat etmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aralarından g pro x en mantıklısı ama özellikle oyun içinde alacaksanız cloud 3 alın derim

hiçbir kulaklıkla bassları gerçekteki gibi hissedemezsin. böyle ses sistemi oluşturmalısın ki patlama olduğunda komşular kapına gelmeli

Ekler

• hoparlörr.jpeg
    hoparlörr.jpeg
    468.9 KB · Hit: 39
bu oyun kulaklıklarında 7+1 yazıyor filmlerde çalışıyor mu özellik. yada netfix de o kadar para vermeye değer mi. yoksa normal bir kulaklığı dolpy yazılımına bağlayınca aynısı mı oluyor.

bu oyun kulaklıklarında 7+1 yazıyor filmlerde çalışıyor mu özellik. yada netfix de o kadar para vermeye değer mi. yoksa normal bir kulaklığı dolpy yazılımına bağlayınca aynısı mı oluyor.
7.1 dedikleri zaten sanal bir yazılım, bu yüzden 7.1 olmayan bir kulaklıkla Dolby Atmos gibi bir yazılım kullanmak aşağı yukarı aynı etkiyi veriyor. Zaten filmlerin çoğu 7.1 değil, genelde 5.1 ses formatında oluyor. Bana soracak olursan, 7.1 ya da 5.1 gibi özelliklerden ziyade, titreşim motoru filmlerde çok daha keyif veriyor. Özellikle Razer Kraken V3 HyperSense modelinde oldukça güçlü titreşim motorları var. Ben de bu yüzden bu kulaklığı aldım ve film izlemek için kesinlikle tavsiye ederim.

Geri