OrnFox
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 65
- İsim
- Berkant Mercan
Giriş
Razer Kraken V3 HyperSense kulaklığını 3300 TL’ye Amazon’dan aldım. Bu kulaklığı alırken müzik ve film deneyimlerinde en iyi performansı sunacak bir model arayışındaydım. HyperX Cloud III ve Corsair HS80 arasında yaptığım değerlendirme sonucunda, Razer Kraken V3 HyperSense’in HyperSense özelliği beni cezbetti.Tasarım ve Ergonomi
Kulaklık, Razer’ın klasik tasarım çizgilerini taşıyor ve oldukça şık bir görünüme sahip. Yumuşak hafızalı köpükten yapılmış kulak yastıkları uzun süreli kullanımlarda rahatlık sağlıyor.HyperSense Haptik Geri Bildirim
Bu kulaklığı benzersiz kılan en önemli özellik, içinde bulunan titreşim motorları. Üç farklı kademe sunan bu teknoloji, oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Battlefield 1’de üçüncü kademede kullanırken patlamaların titreşimini gerçekten hissettim ve saatlerce oyunun içinde kayboldum. Rainbow Six Siege ve CS’da ise ikinci ve üçüncü kademelerde silah atışlarında titreşim yaptığı için birinci kademeyi tercih ettim. Birinci kademede oyun daha keyifli olsa da ayak seslerini duymayı zorlaştırdığı için bu özelliği kapattım. R6 gibi ses kasmanın kritik olduğu oyunlarda, HyperSense özelliğini devre dışı bırakarak 7.1 surround ses ile devam ettim. Razer’ın 7.1 özelliği, yukarıdaki ve aşağıdaki ayak seslerini ayırt etmede oldukça başarılıydı.