Zam için için şöyle bir şey yapabilirsin o anki uyguna satan sağlayıcılara bakabilirsin aynı altyapıyı daha uyguna satan olabiliyor Gıbırnet, millenicom, netspeed gibi.İyi Forumlar 2019 Beri Türknet Kullanıyorum 179 TL fatura ödüyorum 2023 zam yaparlarsa Hangi internet Sağlayıcısı geçemeliyim
Süperonline
Vodafone
Türk Telekom
Alıntıyı görüntüle
Vodafone önermem, binanızda hangi altyapılar mevcut sorgulama yaptınız mı?
neden se o firmalara pek güvenmiyorumVodafone önermem, binanızda hangi altyapılar mevcut sorgulama yaptınız mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zam için için şöyle bir şey yapabilirsin o anki uyguna satan sağlayıcılara bakabilirsin aynı altyapıyı daha uyguna satan olabiliyor Gıbırnet, millenicom, netspeed gibi.
Kullanan arkadaşlar mevcut, bir sorun yaşamadılar ama millenicom hariç, diğerlerini öneririm.neden se o firmalara pek güvenmiyorum
Sana kalmış ama söylediğin yerler taahhütlü yani senin için sıkıntımı bilmiyorum.neden se o firmalara pek güvenmiyorum
müstakil evde oturuyorum bizim türknet vdsl kullanıyorum bizim saha çok yakın acaba fiber çekerlermi pek bilmiyorumSana kalmış ama söylediğin yerler taahhütlü yani senin için sıkıntımı bilmiyorum.