Neler Yeni

En iyi İntenet Sağlayıcısı Tercih etmeliyim?

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
İyi Forumlar 2019 Beri Türknet Kullanıyorum 179 tl fatura ödüyorum 2023 zam yaparlarsa Hangi internet Sağlayıcısı geçemeliyim
Süperonline
Vodafone
Türk Telekom

Screenshot_1.png

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Vodafone önermem, binanızda hangi altyapılar mevcut sorgulama yaptınız mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi Forumlar 2019 Beri Türknet Kullanıyorum 179 TL fatura ödüyorum 2023 zam yaparlarsa Hangi internet Sağlayıcısı geçemeliyim
Süperonline
Vodafone
Türk Telekom

Alıntıyı görüntüle
Zam için için şöyle bir şey yapabilirsin o anki uyguna satan sağlayıcılara bakabilirsin aynı altyapıyı daha uyguna satan olabiliyor Gıbırnet, millenicom, netspeed gibi.

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Zam için için şöyle bir şey yapabilirsin o anki uyguna satan sağlayıcılara bakabilirsin aynı altyapıyı daha uyguna satan olabiliyor Gıbırnet, millenicom, netspeed gibi.
neden se o firmalara pek güvenmiyorum

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kimin kablosu çekili ise o dur. Ondan sonra it ite it kuyruğuna buyuruyor gibi bir şey oluyor.

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana kalmış ama söylediğin yerler taahhütlü yani senin için sıkıntımı bilmiyorum.
müstakil evde oturuyorum bizim türknet vdsl kullanıyorum bizim saha çok yakın acaba fiber çekerlermi pek bilmiyorum
ttnet kullandım beğenmedim 2019 çıktık türknet geçti bunların zamları yüzünden 180 tl ediyoruz bıktık ya
anca zengin evlere 1000 download 1000 upload veriler bıktık ya

altyapı türk telekom var

RaMo55

80+
1664381038691.png

Tabii ki sözleşmesiz firmalardan hizmet al. Comnet,Gibirnet,Netspeed bu 3 firmadan birinden hizmet almalısın. Paran çoksa Turk Telekom alt yapın varsa kablonet veya superonline. Sözleşmesiz firmalara güvenmemek bir garip çünkü kullandığın firmada sözleşmesiz firma sadece çok reklam yapıyor ondan dolayı duyuyorsun olay bu. Her firmanın reklam bütçesi yoktur veya reklam vermek istemez.
Belirli bir kullanıcı seviyesine gelmiş firmalar bunlar daha dün hizmet veren firmalarda değiller :) Firmanın iyisi kötüsü vardır ama en önemlisi senin alt yapındır ve oturduğun yerde en iyi pingi verendir en iyi firma. Hepsi aynı hizmeti her bölgede veremiyor pingler değişebiliyor. Her firmanın Telegram ve Facebook grubu mevcut bilgi alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,870
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom